Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Mna prekvapilo aky makky sedak maju sedacky v sportline, po 300km ma uz bolel zadok. Zo zaujimavosti som vyskusal  sedacky vo vybave top selection a sedak sa mi zdal byt tvrdsi co mne vyhovuje viac.
    • Mna prekvapil hluk na dialnici okolo okien ako keby dnu fucalo, to iste pocul aj spolujazdec. Rovnaky hluk bol pri kodiaku po FL. Madla dveri vrzali a to ma auto len 10 000km.
    • Osobne som mal pozicany karoq sportline na 18kach a auto celkom komfortne zvladalo nerovnosti a nebubnovalo tolko ako slyzobny superb 4.
    • Nie som majitelom Karoqu len som ho chcel zo zaujimavosti vyskusat na dlhsej trase miesto sluzobne pouzivaneho Superba 4 2.0 tdi 4x4. Spotreba cisto po dialnici ma milo prekvapila ( dvaja ludia a batozina). Osobne som cakal cez 8 litrov. Auto je vyrobene 08/2024, 10 000km, Dsg, vybava sportline.
    • Ahoj, ja som si doplatil pri konfigurácii za usb-c v spätnom zrkadle a kamera mi ide hneď ako naštartujem a vypne sa keď vypnem motor ako zapaľovanie.   Skúšal som aj cez tie spodné usb-c čo sú pod klimatizáciou a šla ok bezproblémovo.   Opýtam sa jednu vec,  používaš na kameru nejakú redukciu na kábel?  Je možné že to robí redukcia aj.
  • Vytvořit nový...