Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem Petr Kotora,

Dobrý den, máte zkušenost s dokoupením lišty zadního nárazníku ala L&K k výbavě Selection? Ty, zdroj, cena...:)? Díky!

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Svibi,

Ahoj mám s4 liftback a cca od 80km/h mi piští zpětná zrcátka - při otevřeném okně je to dost randál (podobný jako dělají příčné zahrádky na střechu) a občas je to slyšet i se zavřenýmu okny. Dělá vám to to samé? Nejlépe je to slyšet na okreskách v otevřené krajině a naopak ve městě a v závětří to nic nedělá)...

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 471 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem SkodaRapid,

Jak jste spokojení pokud jde o oslňování protijedoucích aut (hlavně nákladních)? Moje zkušenost je taková, že pokud jedu po dálnici a v protisměru jede nákladní auto, a nemá moc osvětlenou kabinu, tak mě většinou problikne dálkovýma. Což se bohužel stává docela dost často. Máte to taky tak?

• Negativní
    • 2 odpovědi
    • 606 zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem rds76,

Mam takovy dotaz, v nalevacim hrdle mam hladinu kapaliny ostrikovace viz foto. Cokoli tam ted doleju, treba i 1dcl, vytece ven nekde podbehem, pravdepobne z nadrze ostrikovace, kolem toho hrdla nevidim ze by nad podbehem neco teklo. Je to normalni ? Je tam nejaky prepad proti preplneni nebo je tam nekde problem. Diky

5. Zahájeno uživatelem Morisak86,

Nevšiml jsem si, že by měl Superb 4 generace ostřikovače hlavních světlometů. Neznáte důvod?

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem kjus,

Dokázal by mi někdo z místních mágů poradit, jak je to s odstraněním označení modelu? Objednal jsem superb combi, požádal o to prodejce a ten mi tvrdí, že "taková možnost u nového Superbu, bohužel, není". Přitom tady na fóru čtu, že si to tak objednal každý druhý. Jde o nějaké nedorozumění? Pokud to neumí prodejce, jde nějak požádat přímo škodovku? Díky.

7. Zahájeno uživatelem MrstaM,

Chci se zeptat, to vážně takhle má být? Ráno okno komplet zamrzlé, pustí se výhřev a okno se rozmrazí, až na tu oblast kamery

8. Zahájeno uživatelem Luk2015,

Zdravím. Mám S4 L&K - i když by to mělo být naopak, pocitově adaptivní světlá svítí hůř něž v S3. Přijde mi, že výřez je o hodně větší a zbytečně vypíná i pravou stranu. Jak to je prosím u Vás? Díky

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem mito7,

Jak to myslel výrobce s odložením víčka nádrže paliva u Superu 4 TSI 4x4 liftback? Hrdlo je pod víčkem vpravo a na otevřeném víčku u pantu je dírka patrně pro odložení toho víčka, ale při tankování tam dost vadí pro zasunutí pistole. U starého jsem víčko nasadil na krytku shora a vůbec nepřekáželo.

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 1,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem bazycek,

Kupoval nekdo pricniky jine nez na eshopu skody? Pripadne jakou znacku ? Thule hakr neumann? diky

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.