Exteriér
10 témat v tomto fóru
-
Dobrý den, máte zkušenost s dokoupením lišty zadního nárazníku ala L&K k výbavě Selection? Ty, zdroj, cena...:)? Díky!
-
-
- 9 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
-
Ahoj mám s4 liftback a cca od 80km/h mi piští zpětná zrcátka - při otevřeném okně je to dost randál (podobný jako dělají příčné zahrádky na střechu) a občas je to slyšet i se zavřenýmu okny. Dělá vám to to samé? Nejlépe je to slyšet na okreskách v otevřené krajině a naopak ve městě a v závětří to nic nedělá)...
-
-
- 4 odpovědi
- 471 zobrazení
-
-
Jak jste spokojení pokud jde o oslňování protijedoucích aut (hlavně nákladních)? Moje zkušenost je taková, že pokud jedu po dálnici a v protisměru jede nákladní auto, a nemá moc osvětlenou kabinu, tak mě většinou problikne dálkovýma. Což se bohužel stává docela dost často. Máte to taky tak?
-
-
- 2 odpovědi
- 606 zobrazení
-
-
Mam takovy dotaz, v nalevacim hrdle mam hladinu kapaliny ostrikovace viz foto. Cokoli tam ted doleju, treba i 1dcl, vytece ven nekde podbehem, pravdepobne z nadrze ostrikovace, kolem toho hrdla nevidim ze by nad podbehem neco teklo. Je to normalni ? Je tam nejaky prepad proti preplneni nebo je tam nekde problem. Diky
-
-
- 12 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevšiml jsem si, že by měl Superb 4 generace ostřikovače hlavních světlometů. Neznáte důvod?
-
-
- 9 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Dokázal by mi někdo z místních mágů poradit, jak je to s odstraněním označení modelu? Objednal jsem superb combi, požádal o to prodejce a ten mi tvrdí, že "taková možnost u nového Superbu, bohužel, není". Přitom tady na fóru čtu, že si to tak objednal každý druhý. Jde o nějaké nedorozumění? Pokud to neumí prodejce, jde nějak požádat přímo škodovku? Díky.
-
- 4 odpovědi
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chci se zeptat, to vážně takhle má být? Ráno okno komplet zamrzlé, pustí se výhřev a okno se rozmrazí, až na tu oblast kamery
-
-
- 2 odpovědi
- 786 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Mám S4 L&K - i když by to mělo být naopak, pocitově adaptivní světlá svítí hůř něž v S3. Přijde mi, že výřez je o hodně větší a zbytečně vypíná i pravou stranu. Jak to je prosím u Vás? Díky
-
-
- 8 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Jak to myslel výrobce s odložením víčka nádrže paliva u Superu 4 TSI 4x4 liftback? Hrdlo je pod víčkem vpravo a na otevřeném víčku u pantu je dírka patrně pro odložení toho víčka, ale při tankování tam dost vadí pro zasunutí pistole. U starého jsem víčko nasadil na krytku shora a vůbec nepřekáželo.
-
-
- 4 odpovědi
- 1,1tis zobrazení
-
-
Kupoval nekdo pricniky jine nez na eshopu skody? Pripadne jakou znacku ? Thule hakr neumann? diky
-
-
- 3 odpovědi
- 627 zobrazení
- 1 sledující
-