Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• já se na zadní silentbloky díval, ale nic tvrdšího tam dát nešlo. jen do předFL (do 2019?) zadek mi nepřijde, že by plaval. jak se utlumí houpání, chová se to v pohodě.  
    • jasne v pohode, skúsim a uvidím ako to bude , ďakujem za rady
    • Tak budu držet palce. Když se zadaří, tak si šablonky určitě schovej, jistě mohou posloužit dalším F4 😉. Možná zkusit využít technologie 3D skenování nebo něco takového. Víc poradit asi nedovedu.    Pokud budeš zkoušet šablonky samodomo, tak doporučuji lepit do kapsy plošně tu malířskou papírovou pásku ve dvou navzájem kolmých vrstvách. Pak obkreslit potřebný tvar hran toho filce a pak to opatrně ze dveří strhnout. Tak bys měl dostat docela přesné šablonky. Nebo něco na takovýto způsob. Obyčejný samotný papír ti bude různě popojíždět a vlnit se.
    • tak stane sa aj u najlepších značiek. Za 30 mesiacov som s týmto pohonom vyrobeným 02/2022 absolvoval 210 000 km. 100% najlepšou časťou tohto auta bol motor a prevodovka - len ku koncu sa začal ozývať zotrvačník. Nejazdil som nízkymi otáčkami a zásadne nie v režime 2-valce. V momente keď mal motor snahu vypnúť 2 valce a vibrovať - na 90% v obci pri jazde 50kmh - tak som podradil zmenil jemne rýchlosť, aby som tento režim "rozhodil". Inak žiadna špeciálna starostlivosť.
    • Proč by "služebáky Lauru asi moc nevyužili"? Pokud sedím v autě 80 000km/rok a vybavuji hromadu telefonátů, jezdím po cestách-necestách Lauru - pokud by fungovala normálně - bych užil daleko víc než neslužebních 10t/rok o víkendech, kdy většinou nepotřebuji volat, navigovat (jízdu na chalupu zvládnu bez navigace) a podobně.  Kolega Kroun1 má pravdu - všude v marketingových materiálech, videích, TV cpou výrobci do hlavy co všechno jejich auto neumí. A pak to stroskotá na nesmyslu, že člověk zjistí až po koupi auta co všechno měl ještě objednat..... Pravdou ovšem je - nevím jak po FL, kdy slibovali AI podporu Laury a nevím co ještě - že v mém 02/2022 Columbus Laura většinou udělala něco úplně jiné než jsem po ní chtěl. Třeba změnit rádio nebo najít správnou hudbu na USB se mi nepovedlo nikdy. Navigace mimo ČR také k ničemu - Vídeň nezná, všechny cizokrajné názvy pouze foneticky. Telefon jsme zde řešili také, kdy Laura kromě českých jmen neumí najít vůbec nic...
  • Vytvořit nový...