Byl jsem na dvou mistech. V jednom nula. V druhem lehce pres 6%. Ale na Fabii za skoro dvojnasobek nez ten zaklad. Tam to urcite z logiky veci musi byt mene.
Škoda Enyaq Nová Škoda Enyaq nabízí jak dostatečný vnitřní prostor pro cestující, tak velký objem zavazadlového prostoru. Její interiér se vyznačuje nadčasovým designem, intuitivním ovládáním a rozšířenou standardní výbavou. Nový volant má nyní nápis Škoda místo loga značky. Standardem je 5“ virtuální kokpit, na přání je k dispozici head-up displej s rozšířenou realitou. Designy interiéru se zaměřují na udržitelnost a využití inovativních, odolných a praktických materiálů. Nový Enyaq také zavádí do modelové řady několik Simply Clever prvků, včetně QR kódu v zavazadlovém prostoru. Prostorný interiér a bohatá standardní výbava Interiér nového vozu Škoda Enyaq vyniká nadčasovým designem, vynikající ergonomií a intuitivním […]
Článek Interiér nového vozu Škoda Enyaq vyniká nadčasovým designem se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Dává se mililitr na litr což je nula nula nic dávat při každém tankování . Zde je zajímavý článek o aditivech https://www.skoda-dily.cz/blog/cistici-aditiva-v-benzinu-maji-vubec-ucinek-a-proc-je-vubec-resit-18.html
A proto se právě ptám. Příspěvek je 7 let starý, Ferda tam právě píše, že by to teoreticky jít mělo na tom " lepším" světle, kde jsou zmíněné 2 jednotky ( které já mám ) , tak právě proto se ptám, jestli někdo zkoušel a co to obnášelo. Máš s tím nějakou zkušenost #denial?