Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 2.0 TDi

Nabídku motorů doplňují dva naftové motory 2,0 TDI, základní s výkonem 110 kW (150 k) a silnější 142 kW (193 k), který disponuje pohonem všech kol

1. Dobré ráno! Zažil někdo podobné chování motoru a klepání? Auto jelo jako traktor. Servisní středisko zjistilo, že se jedná o 2/4 vstřikovače. Po jejich výměně a ujetí 50 km se problém vrátil: (https://www.youtube.com/watch?v=DeUczzRgDIM&list=PLWMfP3plUeXPh9iWUrUjxcQWPWqOspx4X&index=15) Tentokrát servisní středisko uvedlo, že by pomohla aktualizace softwaru. Auto bylo vyzvednuto a prozatím jezdí dobře, ale bojím se s ním dál jezdit. Mimochodem, doporučuji webové stránky: superbubel.pl, které popisují mé problémy s autem. Brzy to aktualizuji.

• 0 odpovědí
    • 177 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem gambaboi,

Ahojte, tí čo už dlhšie jazdíte a máte väčšiu vzorku dát - mohli by ste sem napísať s akou spotrebou jazdíte? Viem, že desiatky faktorov vplývajú na spotrebu a nebude to exaktné porovnanie v laboratórnych podmienkach, ale zdá sa mi, že tento motor je celkom smädný. Potrebujem sa len uistiť, že je všetko v norme, keďže neprechádzam medzigeneračne ale zo staršieho motora - 2.0TDI 103kW 4x4 a ešte k tomu s manuálom. K tým rozprávkam z internetu o <6L/100km som sa nepriblížil zatiaľ ani z ďaleka. 7.6L/100km | dlhodobá kombinovaná - jazdím kombináciu diaľnica + mesto bez okresných ciest 6.7L/100km | diaľnica 140kph (tachometer)…

3. Zahájeno uživatelem AndyMito,

Nazdar, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti so spotrebou oleja pri 142kw TDi , je tam nejaká zmena oproti 147kw verzii v sup 3? Viem že výrobca nedeklaruje nejaké zmeny, ale silne pochybujem, žeby priznal hocijaké zmeny v tejto oblasti. Dik za info

4. Zahájeno uživatelem literakl,

Ahoj, včera jsem si dovezl domů Superba 2.0 TDI. Jak se prosím zajíždí dnešní auto? Platí stále omezení maximální rychlosti / otáček prvních pár tisíc km? Za týden chci jet 350 km do Beskyd, brácha mě od jízdy odrazuje, že mám zatím dělat krátké jízdy. Jak to vidítě? Díky

5. Zahájeno uživatelem p2p,

Pls kluci nema nekdo info jestli tento motor je jeste litinovy nebo uz hlinik...

6. Zahájeno uživatelem bberak,

Ahojte Mam Superb 4 2.0 TDI 142kW 4x4 Najazdené 1700km otvoril som vyko oleja a bol som prekvapený aká hrubá vrstva emulzie tam bola. Je to pozostatok z nejakého mazivá ktoré za používa pri skladaní motora ? Videli ste už niečo podobné na tak novom motore?

7. Zahájeno uživatelem Moik,

Ahoj, mám asi 5500km a DPF filtr se vypaluje tak co 180-200km. Byl jsme zvyklý na hodnoty spíš okolo 500km a víc - je to u tohoto motoru normální? Začal jsem to řešit kvůli o litr zvýšené spotřebě proti stejnému motoru v Superbu 3...

• 3 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.