Motor 2.0 TDi
Nabídku motorů doplňují dva naftové motory 2,0 TDI, základní s výkonem 110 kW (150 k) a silnější 142 kW (193 k), který disponuje pohonem všech kol
7 témat v tomto fóru
-
Dobré ráno! Zažil někdo podobné chování motoru a klepání? Auto jelo jako traktor. Servisní středisko zjistilo, že se jedná o 2/4 vstřikovače. Po jejich výměně a ujetí 50 km se problém vrátil: (https://www.youtube.com/watch?v=DeUczzRgDIM&list=PLWMfP3plUeXPh9iWUrUjxcQWPWqOspx4X&index=15) Tentokrát servisní středisko uvedlo, že by pomohla aktualizace softwaru. Auto bylo vyzvednuto a prozatím jezdí dobře, ale bojím se s ním dál jezdit. Mimochodem, doporučuji webové stránky: superbubel.pl, které popisují mé problémy s autem. Brzy to aktualizuji.
-
- 0 odpovědí
- 177 zobrazení
-
-
-
Ahojte, tí čo už dlhšie jazdíte a máte väčšiu vzorku dát - mohli by ste sem napísať s akou spotrebou jazdíte? Viem, že desiatky faktorov vplývajú na spotrebu a nebude to exaktné porovnanie v laboratórnych podmienkach, ale zdá sa mi, že tento motor je celkom smädný. Potrebujem sa len uistiť, že je všetko v norme, keďže neprechádzam medzigeneračne ale zo staršieho motora - 2.0TDI 103kW 4x4 a ešte k tomu s manuálom. K tým rozprávkam z internetu o <6L/100km som sa nepriblížil zatiaľ ani z ďaleka. 7.6L/100km | dlhodobá kombinovaná - jazdím kombináciu diaľnica + mesto bez okresných ciest 6.7L/100km | diaľnica 140kph (tachometer)…
-
-
- 10 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nazdar, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti so spotrebou oleja pri 142kw TDi , je tam nejaká zmena oproti 147kw verzii v sup 3? Viem že výrobca nedeklaruje nejaké zmeny, ale silne pochybujem, žeby priznal hocijaké zmeny v tejto oblasti. Dik za info
-
-
- 3 odpovědi
- 841 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, včera jsem si dovezl domů Superba 2.0 TDI. Jak se prosím zajíždí dnešní auto? Platí stále omezení maximální rychlosti / otáček prvních pár tisíc km? Za týden chci jet 350 km do Beskyd, brácha mě od jízdy odrazuje, že mám zatím dělat krátké jízdy. Jak to vidítě? Díky
-
-
- 7 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Pls kluci nema nekdo info jestli tento motor je jeste litinovy nebo uz hlinik...
-
- 7 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte Mam Superb 4 2.0 TDI 142kW 4x4 Najazdené 1700km otvoril som vyko oleja a bol som prekvapený aká hrubá vrstva emulzie tam bola. Je to pozostatok z nejakého mazivá ktoré za používa pri skladaní motora ? Videli ste už niečo podobné na tak novom motore?
-
-
- 5 odpovědí
- 888 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mám asi 5500km a DPF filtr se vypaluje tak co 180-200km. Byl jsme zvyklý na hodnoty spíš okolo 500km a víc - je to u tohoto motoru normální? Začal jsem to řešit kvůli o litr zvýšené spotřebě proti stejnému motoru v Superbu 3...
-
- 3 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-