Přejít na obsah

Motor 2.0 TDi

Nabídku motorů doplňují dva naftové motory 2,0 TDI, základní s výkonem 110 kW (150 k) a silnější 142 kW (193 k), který disponuje pohonem všech kol

• Aktuální příspěvky

• Ja som riešil vrzgajúcu skrinku spolujazda a predne tapacíry oboch dverí + vŕzgajúce madla dverí a vyjadrenie bolo - závada sa neprejavila. 🤔
    • Tak ja som dnes bol vyzdvihnut auto po urgenciách leasingovky na Škodovku o poskytnutí náhradného vozidla. Zrazu bolo auto opravené a vraj problém s asistentami odstránený. Bohužial sme nestíhli servisného technika, ktorý auto príjmal ale vraj nám auto odovzdá jeho kolega. Prišli sme do servisu, kolega o vyriešení problému nič nevedel, odovzdávací protokol nemal ani on a nebol ani v aute. Ale vraj je toto pôrodný problém každej škodovky a povedal, že on by tie auta nechcel predávať ale len servisovať 😃. Každopádne zatiaľ problém s asistenčnými systémami vyzerá byť ok ale problém s neústalým "havaríným volaním" stále pretváva. Takže zajtra ide auto opäť do servisu a  zostane tam, pokiaľ nebude všetko vyriešené.
    • Zdravím mám superb 3 normálne mi číta dopravné značky ale ak stlacim na rádiu  car tak toto mi to ukazuje . Stretol sa niekto s týmto a ako to dať dokopy 
    • ked sa približis velmi tak je tam aj pipanie. dneska sa mi stalo že isiel chodec cez prechod tak som ho puštal a ten chumaj ostal stat pred chodnikom. a vtedy bolo červene a brzdy naplno
    • motorem nic  rozdíl je až rozvodovkou na kardan a dál k zadku co se pohonu týče ..... 
  • Vytvořit nový...