fifa Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Jak jsem zjistil všude se nabízí snížené zadní pružiny,ale já bych potřeboval vyšší.Poradí mě někdo kam se mám obrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Hele, nedávno se to tu řešilo. Vyšší pružiny asi neseženeš, musíš je vypodložit. Chceš zvětšit světlou výšku, ne ? Zkus ty podložky. Akorát teď mě napadá, to můžeme každý jinak nastavit světlost ? Co na to naši strážci zákona ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifa Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no já nevím jestli by vadilo ,že mám vyšší světlost,ale aspoň bych u nás mohl trochu normálně jezdit a ne pořád kličkovat.Prosím kde se ty podložky dají sehnat?Nebo si je musím nechat udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zajimalo by me co na to reknou jizdni vlastnosti. ...asi nic pozitivni. Do losiho testu bych s tim asi nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 NiceOne: Hmmm, máš asi pravdu....ale co takhle paket pro špatné cesty made in Škoda ? To by taky byla alternativa, když někdo chce mít vyšší auti. Tam je přece taky o něco větší světlá výška, kromě jiného, ale jasné že ta vyšší výška není nahnaná podložkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!??? To mě neříkej, v tejdnu jsem byl v JBC a kličkoval jsem jako kokot . Nedejbože jet na Tanvald Jam bych se bál i s GAZikem Blitka silnice všechny v česku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fifa Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 dají se zaměnit pružiny a tlumiče krátké fabky s combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 daj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!??? To mě neříkej, v tejdnu jsem byl v JBC a kličkoval jsem jako kokot . Nedejbože jet na Tanvald Jam bych se bál i s GAZikem Blitka silnice všechny v česku ne tak já si to všechno vymejšlim, a auto mám zvednutý o půl metru abych mohl jezdit!! prostě to nechápu, vim že sou silnice rozmrdaný ale čim si člověk pomuže že auto o 2 bo 3 cenťáky zvedne??-to nechápu, to se muže hodit jen pokud hodně vyjíždí mimo silnice, ale na díry v asfaltě to přeci nepomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 nehlede na to, ze vsichni jsme videli cestu po ktery jezdi Amogh do prace a to se snizenym autem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 no jasan, já si ji i vyzkoušel (ale se zvedlim-v zimní uprave ) teď už bych se tam asi nedostal-mužu to někdy zkusit, když se chce, všechno jde!! tak už mi ale někdo vysvětlete proč ty vysoký péra!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rossi 46 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Kluci,já mám vzadu 2,5cm podložky od f Weitec a na jízdních vlastnostech nic nepoznám,dával jsem je na kombika z důvodu montáže LPG aby nesedela prdel,jako u dacie jinak jsem je měl i na Octavii I combi TDI a naprosta spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri_check Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 neviete mi niekto povedat o kolko sa zvysi zadok kratkej fabky ak tam dam pruziny z combi? menil som pruziny v predu ... nepochopitelne obe boli zlomene pri axialnom lozisku tym padom sa zmenila dosadacia plocha a loziska sa rozbili.... ale o tom som nechcel. kupil som pruziny z druhej ruky, ktore su vsak tvrdsie a predok mam vyssie o 2-2,5 cm ako zadok, co je dost blbe aj ked predok teraz lepsie zvlada jamy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Asi ti niekto predal pružiny na diesel. Ja by som to riešil výmenou predných pružín za také, ako tam majú byť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri_check Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 tak to neviem ... tvrdil mi ze su z benzinu a podla farebneho kodu som to nevedel rozlustit. ale takto mi to vyhovuje...len potrebujem dorovnat ten zadok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.