luckyluck Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 nevíte čím to? Ta červená dioda, co bliká ve dveřích, tak najednou začala blikat velice slabě, hodně slabě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Asi máš někde přechodák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 njo, a co mám teď ka dělat .. ..co si za tohle můžou ve škodovce říct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Pokud to máš v záruce,tak nic.Pkud ne ,tak do 300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Presne takuto LED-ku uvazujem namontovať. Nevie mi niekto poradiť kam naťahať kable aby to blikalo. Podotykam ze nemam alarm a iba neorigo central. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Presne takuto LED-ku uvazujem namontovať. Nevie mi niekto poradiť kam naťahať kable aby to blikalo. Podotykam ze nemam alarm a iba neorigo central. ten neorigo centrál má na to výstup? asi nie že? čiže musíš vyriešiť blikač najlepšie s 7555 čo bude mať min. odber a ovládať ho centrálom. ja chcem natiahnuť takú diodu aj do spolujazdcovych dverí, len nad tým silno uvažujem pretože mám nitované dvere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 tak si představte, vypozoroval jsem, že to blbě bliká jen když s autem přijedu a zamknu ho. Třeba 100x odemknu zamknu a pořád bliká slaboučce. Když ráno přijdu, bliká jako splašená.. normálně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 tak si představte, vypozoroval jsem, že to blbě bliká jen když s autem přijedu a zamknu ho. Třeba 100x odemknu zamknu a pořád bliká slaboučce. Když ráno přijdu, bliká jako splašená.. normálně.. Viem niekto kam je ta ledka pripojena? Odkial sa napaja? Potom by sa dalo pouvazovat preco blika tak ako blika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 tak si představte, vypozoroval jsem, že to blbě bliká jen když s autem přijedu a zamknu ho. Třeba 100x odemknu zamknu a pořád bliká slaboučce. Když ráno přijdu, bliká jako splašená.. normálně.. Viem niekto kam je ta ledka pripojena? Odkial sa napaja? Potom by sa dalo pouvazovat preco blika tak ako blika.... pripojená je na komfortku - 23pinový konektor - 4tý pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Ja mam stejny problem,zaruku uz nemam,dioda ve dveřich už nebliká a chci to sprovoznit:-) jak na to hoši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Kluci, jak nejlepe pripojit diodu od falesneho alarmu aby blikala jen pri vytazenem klici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Už falšak maš alebo len nad tym uvažuješ? Kluci, jak nejlepe pripojit diodu od falesneho alarmu aby blikala jen pri vytazenem klici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No koupil jsem nejakou diodu uz s odpory... a jen nevim kam to napojit... V navodu pisou " hnedy drat pripojte na +12V (to neni problem) a bily drat pripojte na spinaci skrinku - po vytazeni klice bude okamzite blikat... Ale nejsem si jist, jestli ji to neodpali - vzdyt po otoceni klice se tam objevi +12 nepúletu-li se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 2* +12v neudělá skrat tak se to nemůže odpálit.musí to fungovat.když je na obou vývodech + tak dioda nebliká až po vypnutí klíčku se ze spináčky odepne + a přes obvod se tam objeví mínus.Dioda začne blikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mendoza73 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Na tý spínačce je kontakt který sepne právě při vypnutí klíčku..ale který to je , to by mě taky zajímalo..chtělo by to sehnat schéma zapojení kontaktů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tady maji nejakou blikaci diodu: http://www.jweb.cz/led%20blikaci.html kam to zapojit, aby to svitilo jen pri vypnuti auto by me take zajimalo, nema nekdo to schematko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ten druhý plus dej normálně na 15ku na spínačce, pokud vypneš zapalování je tam kostra a ledka bliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Možno sa to niekomu hodí - zapojenie blikajúcej Led s minimálnym odberom a intenzívnym zábleskom. Upozorňujem, že schéma je nakreslená správne, má jedno obmedzenie - napájacie napätie musí byť minimálne 12V. Veľkosťou kondíka sa nastavuje frekvencia blikania a intenzita záblesku, rezistorom len frekvencia blikania. Led je najlepšia 2mA, potom sú záblesky ozaj efektné. Pre kondík 100µ má byť rezistor asi 15k. led.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 KOLDO:Skus este raz nahrat tu schemu. Vidim tam len dve GND nozicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Schéma je nahratá OK, predpokladal som, že sa to nebude pozdávať, preto je na začiatku upozornenie, že je OK. Báza je pripojená do vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) sorry to ta opera.V IE to uz ide OK. Inak zaujmave....... ja som videl toto: Editováno: 17. Duben 2009, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 zdravím,mě tato červená dioda začala asi před dvouma dnama stále svítit.Nevíte čím by to mohlo být?V kapse se mi myslím zmáčklo několikrát jedno tlačítko na DO,může to být tím?Jinak vše ostatní v pořádku ,jen co jsem zkoušel zevnitř auta,tak nejde safe .Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Asi nezbude nic jiného, než napíchnout auto na VAG a projet nakódování centrálu - jestli se tam něco nezměnilo. Několikeré vícenásobné aktivování stejného povelu nebo nějaká neobvyklá kombinace povelů totiž může být skrytým povelem pro řídicí jednotku k vykonání nebo změnění nějaké funkce - veřejně nepublikovaná skrytá funkce známá pouze tvůrci programu nebo servisu, sloužící buď k diagnostice, nebo například k nouzovému odemčení. Nelze vyloučit ani pokus o krádež auta naskenováním kódu při odemykání nebo zamykání dálkáčem (někde na náměstí nebo parkingu u marketu) a pozdějším odesláním totožného kódu - rozhodně bych to neponechával bez povšimnutí a nechal celou jednotku prověřit někým, kdo rozumí kódování a umí interpretovat výsledky vyčtené VAGem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 díky,za radu.zkoušel jsem to projet vagem a žádná chyba tam není.Mohu dát v adrese 46 základní nastavení a pak to zase nakódovat na počáteční hodnotu?Mohlo by to pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 opravdu nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.