Miki.28 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Zdravím doufám že to sem patří jestli ne omlouvám se.Mam Fabii rok výroby 2004 a když sem ji kupoval nechtělo se mi dávat 8000Kč za dalkové v klíči na centrální zamykaní.Ale doba se mění a teď bych to potřeboval ale určitě to nepotřebuju v klíči stojí to balík stačí mi jako klíčenka měl sem to u favorita a spokojenost.Tak se ptám jestli to jde a za kolik.Dík moc lidi předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Toto je jedna z možností. http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Toto je jedna z možností.http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=15 kluciii - mam dotaz,zda produkt v odkazu bude fungovat i k centralnimu zamykani,ktere neni original skoda,ale dodelavane dodatecne .. navic tam mam ted dalku,ktera je dodelana az ted a jelikoz jsem nemel central origo tak je tam dodelane dalkove ovladani pro model skoda felicia .. chtel bych ty "vystrelovaky" .. kodo s tim ma zkusenosti,poradte prosim .. diky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Bude, ale ako niekto už písal nemá plávajúci kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Bude, ale ako niekto už písal nemá plávajúci kód. jsi si tim jist .. ? to by bylo fajn .. nejsem si jist,zda ta dalka z felicie ten plavouci kod ma .. ? jak je slozite to predelani .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 není dokazal by jsi mi to prehodit .. ??a za jakou cenu .. ? diky za info .. jinak jsem z pardubic .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Toto je jedna z možností.http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=15 kluciii - mam dotaz,zda produkt v odkazu bude fungovat i k centralnimu zamykani,ktere neni original skoda,ale dodelavane dodatecne .. navic tam mam ted dalku,ktera je dodelana az ted a jelikoz jsem nemel central origo tak je tam dodelane dalkove ovladani pro model skoda felicia .. chtel bych ty "vystrelovaky" .. kodo s tim ma zkusenosti,poradte prosim .. diky .. Už jsem to dělal xxxx krát,když jsi to koupíš tak ti jí napojim nebo vyměnim místo tý původní jednotky na centál co tam máš jsem z Prahy a bylo by to za lidovou cenu 200 + flašku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Toto je jedna z možností.http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=15 kluciii - mam dotaz,zda produkt v odkazu bude fungovat i k centralnimu zamykani,ktere neni original skoda,ale dodelavane dodatecne .. navic tam mam ted dalku,ktera je dodelana az ted a jelikoz jsem nemel central origo tak je tam dodelane dalkove ovladani pro model skoda felicia .. chtel bych ty "vystrelovaky" .. kodo s tim ma zkusenosti,poradte prosim .. diky .. Už jsem to dělal xxxx krát,když jsi to koupíš tak ti jí napojim nebo vyměnim místo tý původní jednotky na centál co tam máš jsem z Prahy a bylo by to za lidovou cenu 200 + flašku psal jsem ti PM .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Toto je jedna z možností.http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=15 kluciii - mam dotaz,zda produkt v odkazu bude fungovat i k centralnimu zamykani,ktere neni original skoda,ale dodelavane dodatecne .. navic tam mam ted dalku,ktera je dodelana az ted a jelikoz jsem nemel central origo tak je tam dodelane dalkove ovladani pro model skoda felicia .. chtel bych ty "vystrelovaky" .. kodo s tim ma zkusenosti,poradte prosim .. diky .. Už jsem to dělal xxxx krát,když jsi to koupíš tak ti jí napojim nebo vyměnim místo tý původní jednotky na centál co tam máš jsem z Prahy a bylo by to za lidovou cenu 200 + flašku psal jsem ti PM .. Tak se ozvi už jsem ti odpověděl a zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KINGMIKI_CZ Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Čau lidi tak sem si to nechal udělat ve škodovce origo za 2400Kč.Jinak omlouvám se že sem tady přihlášen jako KINGMIKI a předtím Miki.27 sem si nemohl zaboha spomenout na heslo tak sem to řešil novou registraci nu což stáří no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jda Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 ...takze si dostal jen klicenku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Pietrooo Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Musim rici ze jsem dnes namontoival ten RY key a super kdyztak mam i navoid primo na fabku zapojeni na 30minut a faka to good! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fpepek Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Musim rici ze jsem dnes namontoival ten RY key a super kdyztak mam i navoid primo na fabku zapojeni na 30minut a faka to good! Ahoj uvazuji o koupi DO central uz mam orginal, mohl by mi nekdo kdo uz delal montaz DO RJ CZ KEY napsat postup ( pro blbe) jak , kde a co napojit a rozebrat? Nechtel bych nic pajet na puvodni draty , ale do svorkovnic. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fpepek Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ahoj tak uz jsem koupil RJ CZ KEY, ale potreboval bych poradit jak napojit (bilocerny s odporem +bily) na zlutomodry ve svorkovnici leveho sloupku jak na to je tam dost malo mista skoro zadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Tak ho pripoj na pravom stĺpku, alebo priamo na RJ centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fpepek Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Tak ho pripoj na pravom stĺpku, alebo priamo na RJ centrálu. jo to me take napadlo ale tam zas takovy zlutomodry neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 vodorovná biela svorkovnica, zelenomodrý (pozícia č. 5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fpepek Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 vodorovná biela svorkovnica, zelenomodrý (pozícia č. 5) dekuji podivam se jestli ho tam mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 (editace) Čau lidi tak sem si to nechal udělat ve škodovce origo za 2400Kč.Jinak omlouvám se že sem tady přihlášen jako KINGMIKI a předtím Miki.27 sem si nemohl zaboha spomenout na heslo tak sem to řešil novou registraci nu což stáří no... a jaky jsi dostal ovladani? muzes sem dat foto? a co vsechno ta montaz obnasi? diky Editováno: 13. Květen 2006, autor: soviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Panove, kdo mate originalni centralni zamykani, tak nekoukejte po neorigo dalkacich. Sezente si sadu sklopnych klicu vcetne zamku a komforni jednotku na DO. Vyjde vas to na maximalne 1.400 Kc. Vyhody jsou snad naprosto jasne - originalni reseni, zadna smecka a hlavne to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Já mám do Fábii Clasis dodělávaný dálkové ovládání od Jablotronu má funkci i autoalarmu a jsem zpokojen .jen malá vada signalizace je připojena na světla a né na směrovky.Mám připojenu i sirénu tak že mám zapnutou i zvukovou signalizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 (editace) nemate nekdo foto toho pridavnyho origo Skoda dalkovyho ovladani? jak je to velky, ta fotka na strankach Skodovky je takova divna sem linej a nechce se mi do Skoda servisu predem diky Editováno: 15. Květen 2006, autor: soviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Proc proboha pridavny????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Proc proboha pridavny????? pac nemam kde sehnat sklapeci a navic se musi menit vsade zamky a klice, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.