Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím nekamenujte mě, že už to tu bylo stokrát, kdyžtak mi to smažte... :)

Potřebuju poradit, pořád zvažuju, jestli na Octu koupit 17" nebo 18". Mám snížený podvozek o 35mm a je i o hodně tvrdší....

17" + nižší hmotnost

+ nižší cena (kola i pneu)

+ menší tvrdost

- ovšem horší vzhled

18" + super vzhled

- horší hmotnost, tvrdost a cena je taky děsná

+ prostě 18ky jsou 18ky :D

Nevím, jestli by to mělo vliv na rychlost nebo zrychlení, pokud bych měl stejnou šířku pneu i celkový průměr kola, chápu že něco udělá celková hmotnost....

Napište mi prosím nějaké plusy nebo mínusy navíc co by mi pomohlo se rozhodnout :) samozřejmě třeba i osobní zkušenosti.

Moc děkuju -_-

Upraveno od Speedy20V

vypadá líp

ne všechny 18" zapíšeš ,vlastně ani 17" nezapíšeš všechny ,ale takovej ronal má na zapsání pro octu i 18" :palec2: . Ale určitě 18" je to pak pecka :palec2:

Ja osobne sem ted taky poridil 18" na ORS a vsichni mi rikaj,ze sem magor, ze to bude tvrdy jak krava. Nemyslim,ze to bude takova hruza...Zalezi,jak auto moc pouzivas a kde jezdis. A taky zalezi co mas za motor,ale tech par kilo podle me nemuze byt tak znat na vykonu..

Z me predchozi vety tedy vyplyva,ze se priklanim k 18".. :D-_-

jinak pokud budes hledat,tak myslim,ze najdes i 18" za cenu,jako se prodavaji 17"...Dej vedet,jak jsi se rozhodl.. :D

• Autor

Mám 1.8T, teoreticky by tam mohlo být 200 koníků, ale nebudu to tvrdit, protože mě za to bude hned každej chytat... :)

Ta cena není až tak rozhodující u těch kol, je pravda, že jsem je viděl za velice srovnatelnou cenu, ale ty pneumatiky už tak ne :)

A s tím zapsaním, jestli mi tam nezapíšou 18" nebo 17" to už mi bude jedno, nedělám si moc velké šance :)

Upraveno od Speedy20V

Pokud auto pouzivas pro zabavu, na vejkendy a nejezdis s nim denne do prace a neresis cenu pneu R18, slusny 4tis/kus, tak di do 18" vypadaj mrdozne tj.

18" sou super ale ta cena no :-(

• Autor

JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? :)

To si odpovez sam :) , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese...

..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 ;)

Upraveno od JasteR

• Autor

Vidím, že zatím jasně vedou 18", pokud se neřeší cena.... jak překvapující :D

• Autor

To si odpovez sam :) , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese...

No já už takto mám tvrdý tlumiče jako prase, jistý pan Krysarr, by vám k tomu mohl říct své :D

k tomu snížený podvozek, takže si ani netroufám tipovat co mi bude dělat guma vysoká 40mm .... :)

Ze uz je to na zvazeni ;-)

• Autor

Poznám o tolik pohodlí vůči těm kolům? Přece jenom u 17" bude guma o 5mm vyšší, poznám to vůbec?

No já už takto mám tvrdý tlumiče jako prase, jistý pan Krysarr, by vám k tomu mohl říct své :D

k tomu snížený podvozek, takže si ani netroufám tipovat co mi bude dělat guma vysoká 40mm .... :)

Tak to bych s tebou na R18 nechtel jezdit do prace :Dlol

• Autor

JasteR: Sakra, já to říkám pořád, že mi práce jenom ničí život, ještě si kvůli ní koupím blbý kola.... :)

Mám 1.8T, teoreticky by tam mohlo být 200 koníků, ale nebudu to tvrdit, protože mě za to bude hned každej chytat... :)

Ta cena není až tak rozhodující u těch kol, je pravda, že jsem je viděl za velice srovnatelnou cenu, ale ty pneumatiky už tak ne :)

A s tím zapsaním, jestli mi tam nezapíšou 18" nebo 17" to už mi bude jedno, nedělám si moc velké šance :)

:smich: to ti nevadí že je nebudeš mít zapsaný ? Jezdíš 100km za den ,počkej až tě chytěj to bude mazec lol

• Autor

jako že mi bude policajt zkoumat kola a řešit jestli je mám v techničáku?

Co chces davat za rozmer gum?(ze pises jen 40mm?!? vysku)

jako že mi bude policajt zkoumat kola a řešit jestli je mám v techničáku?

Jo jo nekteri to delaji...Me se to ale stalo,kdyz sem mel Fabku,jen jednou za 5 let,takze z toho nejak strach nemam...

• Autor

No jedinej rozměr, kterej ti nemění světlost vozu, průměr kola a nezkreslí tachec je u 17" - 225-45 a u 18" 225-40

• Autor

A jak oni ověří co mám ve velkým techničáku? To si jako někam zavolají? :D

Covece, vyser se na pohodli, s Tvym podvozkem stejne zadny nemas, takze maximalni jizdni vlastnosti a 18" k tomu, pokud to snasis ted, uz Te ten palec neznici, a takovej 1A podvozek si zada poradny kola :palec:

To 40 a 45 neznamená, že ta guma bude vysoká 40 nebo 45mm, to jsou procenta z šířky gumy.

• Autor
To 40 a 45 neznamená, že ta guma bude vysoká 40 nebo 45mm, to jsou procenta z šířky gumy.

Ach.. stydím se.... samozřejmě že to tak je, dokonce to vím... nevím proč jsem napsal takovou kravinu :)

Nech si na autě šestnáctky a prachy, co bys utratil za 18gumy a ráfky dej do dovolené.

Stejně by ti ty kola někdo z autu sundal :t:t

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.