Publikováno Březen 2, 200718 r Prosím nekamenujte mě, že už to tu bylo stokrát, kdyžtak mi to smažte... Potřebuju poradit, pořád zvažuju, jestli na Octu koupit 17" nebo 18". Mám snížený podvozek o 35mm a je i o hodně tvrdší.... 17" + nižší hmotnost + nižší cena (kola i pneu) + menší tvrdost - ovšem horší vzhled 18" + super vzhled - horší hmotnost, tvrdost a cena je taky děsná + prostě 18ky jsou 18ky Nevím, jestli by to mělo vliv na rychlost nebo zrychlení, pokud bych měl stejnou šířku pneu i celkový průměr kola, chápu že něco udělá celková hmotnost.... Napište mi prosím nějaké plusy nebo mínusy navíc co by mi pomohlo se rozhodnout samozřejmě třeba i osobní zkušenosti. Moc děkuju Upraveno Březen 2, 200718 r od Speedy20V
Březen 2, 200718 r ne všechny 18" zapíšeš ,vlastně ani 17" nezapíšeš všechny ,ale takovej ronal má na zapsání pro octu i 18" . Ale určitě 18" je to pak pecka
Březen 2, 200718 r Ja osobne sem ted taky poridil 18" na ORS a vsichni mi rikaj,ze sem magor, ze to bude tvrdy jak krava. Nemyslim,ze to bude takova hruza...Zalezi,jak auto moc pouzivas a kde jezdis. A taky zalezi co mas za motor,ale tech par kilo podle me nemuze byt tak znat na vykonu.. Z me predchozi vety tedy vyplyva,ze se priklanim k 18".. jinak pokud budes hledat,tak myslim,ze najdes i 18" za cenu,jako se prodavaji 17"...Dej vedet,jak jsi se rozhodl..
Březen 2, 200718 r Autor Mám 1.8T, teoreticky by tam mohlo být 200 koníků, ale nebudu to tvrdit, protože mě za to bude hned každej chytat... Ta cena není až tak rozhodující u těch kol, je pravda, že jsem je viděl za velice srovnatelnou cenu, ale ty pneumatiky už tak ne A s tím zapsaním, jestli mi tam nezapíšou 18" nebo 17" to už mi bude jedno, nedělám si moc velké šance Upraveno Březen 2, 200718 r od Speedy20V
Březen 2, 200718 r Pokud auto pouzivas pro zabavu, na vejkendy a nejezdis s nim denne do prace a neresis cenu pneu R18, slusny 4tis/kus, tak di do 18" vypadaj mrdozne tj.
Březen 2, 200718 r JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? To si odpovez sam , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese... ..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 Upraveno Březen 2, 200718 r od JasteR
Březen 2, 200718 r Autor JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? To si odpovez sam , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese... ..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 No já už takto mám tvrdý tlumiče jako prase, jistý pan Krysarr, by vám k tomu mohl říct své k tomu snížený podvozek, takže si ani netroufám tipovat co mi bude dělat guma vysoká 40mm ....
Březen 2, 200718 r JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? Ze uz je to na zvazeni ;-)
Březen 2, 200718 r Autor Poznám o tolik pohodlí vůči těm kolům? Přece jenom u 17" bude guma o 5mm vyšší, poznám to vůbec?
Březen 2, 200718 r JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? To si odpovez sam , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese... ..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 No já už takto mám tvrdý tlumiče jako prase, jistý pan Krysarr, by vám k tomu mohl říct své k tomu snížený podvozek, takže si ani netroufám tipovat co mi bude dělat guma vysoká 40mm .... Tak to bych s tebou na R18 nechtel jezdit do prace
Březen 2, 200718 r Autor JasteR: Sakra, já to říkám pořád, že mi práce jenom ničí život, ještě si kvůli ní koupím blbý kola....
Březen 2, 200718 r Mám 1.8T, teoreticky by tam mohlo být 200 koníků, ale nebudu to tvrdit, protože mě za to bude hned každej chytat... Ta cena není až tak rozhodující u těch kol, je pravda, že jsem je viděl za velice srovnatelnou cenu, ale ty pneumatiky už tak ne A s tím zapsaním, jestli mi tam nezapíšou 18" nebo 17" to už mi bude jedno, nedělám si moc velké šance to ti nevadí že je nebudeš mít zapsaný ? Jezdíš 100km za den ,počkej až tě chytěj to bude mazec
Březen 2, 200718 r JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? To si odpovez sam , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese... ..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 No já už takto mám tvrdý tlumiče jako prase, jistý pan Krysarr, by vám k tomu mohl říct své k tomu snížený podvozek, takže si ani netroufám tipovat co mi bude dělat guma vysoká 40mm .... Co chces davat za rozmer gum?(ze pises jen 40mm?!? vysku)
Březen 2, 200718 r jako že mi bude policajt zkoumat kola a řešit jestli je mám v techničáku? Jo jo nekteri to delaji...Me se to ale stalo,kdyz sem mel Fabku,jen jednou za 5 let,takze z toho nejak strach nemam...
Březen 2, 200718 r Autor No jedinej rozměr, kterej ti nemění světlost vozu, průměr kola a nezkreslí tachec je u 17" - 225-45 a u 18" 225-40
Březen 2, 200718 r Covece, vyser se na pohodli, s Tvym podvozkem stejne zadny nemas, takze maximalni jizdni vlastnosti a 18" k tomu, pokud to snasis ted, uz Te ten palec neznici, a takovej 1A podvozek si zada poradny kola
Březen 2, 200718 r To 40 a 45 neznamená, že ta guma bude vysoká 40 nebo 45mm, to jsou procenta z šířky gumy.
Březen 2, 200718 r Autor To 40 a 45 neznamená, že ta guma bude vysoká 40 nebo 45mm, to jsou procenta z šířky gumy. Ach.. stydím se.... samozřejmě že to tak je, dokonce to vím... nevím proč jsem napsal takovou kravinu
Březen 2, 200718 r Nech si na autě šestnáctky a prachy, co bys utratil za 18gumy a ráfky dej do dovolené. Stejně by ti ty kola někdo z autu sundal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.