Publikováno Srpen 30, 200718 r Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit - potreboval bych cislo dilu kovove (nebo je to imitace kovu/plast, nevim) plakety na radici paku O II 6 gang/2007. Predpokladam, ze stejne jako v pripade F a S jde o vymenitelny dil. Diky
Srpen 30, 200718 r Jo, uz jsem na to taky koukal a je to (mel by byt) vymenitelny dil...Ale momentalne nemam ETKU nainstalovanou, takze cislo dilu nevim...
Srpen 30, 200718 r Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit - potreboval bych cislo dilu kovove (nebo je to imitace kovu/plast, nevim) plakety na radici paku O II 6 gang/2007. Predpokladam, ze stejne jako v pripade F a S jde o vymenitelny dil. Diky Tak to existuje podle Etky jako "Sada opravarenská plaketka pro 6-stupň.mech.převodovku" číslo 1Z0798002 za cca 113,- Kč a 1Z0798005 v provedení RS za cca 184,- Kč. Snad jsem koukal dobře
Srpen 31, 200718 r Autor Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit - potreboval bych cislo dilu kovove (nebo je to imitace kovu/plast, nevim) plakety na radici paku O II 6 gang/2007. Predpokladam, ze stejne jako v pripade F a S jde o vymenitelny dil. Diky Tak to existuje podle Etky jako "Sada opravarenská plaketka pro 6-stupň.mech.převodovku" číslo 1Z0798002 za cca 113,- Kč a 1Z0798005 v provedení RS za cca 184,- Kč. Snad jsem koukal dobře super, to je presne ono! moc dekuji
Říjen 13, 200717 r už tam máš tu plaketku?Taky by se mi tam libila a nemusel bych kupovat celou řadičku
Říjen 13, 200717 r Já jsem měnil plaketku nedávno, opravdu je to ta opravárenská sada a celá plaketka je tam pouze namáčknutá, takže stačí šroubovákem opatrně vytalčit a natlačit novou, u mě na kožené řadičce to šlo perfektně, jelikož kůže je velmi pružná.
Říjen 26, 200816 r já také schaním plaketu na radici paku O II 6 gang,mohl by mi někdo poradit,kde jí koupit.
Říjen 26, 200816 r molcan: No nejlíp asi ve škodaservisu, vzhledem k tomu, že to stojí pár desetikaček, tak bych to vůbec neřešil zbytečně složitě alternativně...ve škodovce ti to do druhýho dne seženou
Únor 28, 200916 r můžu poprosit o napsáni kodu z ETKY i pro 5-ti stupňovou plaketku, díky. Edit : písmenko Upraveno Únor 28, 200916 r od rmx
Březen 26, 200916 r Tak to je pech Nejake jine reseni? Mam ji skrablou od zlodeje, kdyz mi kradl navi A v servisu jsme si toho nevsimli...
Květen 26, 200916 r Chystám se na výměnu kompletní řadičky - u staré se mně začal loupat chrom na horním výčku (označení kvaltů). Neměnil jste to někdo?Rád bych věděl jak na to a na co si dát pozor. Díky za info.
Květen 26, 200916 r Pokud mas manual, tak se da sehnat samotna plaketka s razenim.. U automatu je ale nutne menit komplet radicku. Pokud by te zajimala vymena samotne plaketky, tak vice info tady Upraveno Květen 26, 200916 r od P.T.
Květen 27, 200916 r Díky za info - to jsem netušil, že jde vyměnit samtná plaketka a už mám objednanou celou řadičku včetně spodní manžety za cca 900,- Kč. Tak už to musím vyměnit celé. Technik v autorirovaném servisu Škoda kde jsem řadičku objednal mně na to neupozornil, že se dá vyměnit pouze plaketka. Mám řadící páku v pořádku jen je trochu odřený (oloupaný) chrom na plaketce se symboly rychlostí. Dnes se tam zastavím a zkusím se ho zeptat jestli jsou schopni objednat samotnou plaketku.
Květen 27, 200916 r Jasný, stačí vyměnit plaketku, je to položka za pár korun a montáž je asi na dvě a půl minuty - stačí starou "vyloupnout" a novou natlačit - drží to tam jen tak "samo sebou"
Květen 28, 200916 r Tak je to OK koupil jsem novou plaketku za 119,-Kč a výměna trvala asi 30 vteřin - opravdu je to vyměněné raz-dva...:-)) Tak díky všem za info......
Září 9, 201114 r jinak plaketka na DSG vyndat jde take, stačí taky pouze vytlačit ale novou asi neseženete.
Duben 13, 201213 r Prosim Vás hoši. Nechci zakládat nové téma tak to zkusím tady. Mám nově O II a potřebuji vyměnit komplet řadičku i s manžetou. Sehnal jsem si za dobře 6kvaltovou řadičku, je mezi 5 a 6kvaltovou jinej rozdíl než na nákresu planžety ? Logicky by neměl, ale řeším to poštou a nerad bych pak řešil kdyby náhodou se něco odlišovalo ještě a neseděla. Díky za reakci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.