Jump to content

Plaketka na radici paku

Vytlacil
 Share

Recommended Posts

Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit - potreboval bych cislo dilu kovove (nebo je to imitace kovu/plast, nevim) plakety na radici paku O II 6 gang/2007. Predpokladam, ze stejne jako v pripade F a S jde o vymenitelny dil. Diky

Tak to existuje podle Etky jako "Sada opravarenská plaketka pro 6-stupň.mech.převodovku" číslo 1Z0798002 za cca 113,- Kč a 1Z0798005 v provedení RS za cca 184,- Kč. Snad jsem koukal dobře :)

Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit - potreboval bych cislo dilu kovove (nebo je to imitace kovu/plast, nevim) plakety na radici paku O II 6 gang/2007. Predpokladam, ze stejne jako v pripade F a S jde o vymenitelny dil. Diky

Tak to existuje podle Etky jako "Sada opravarenská plaketka pro 6-stupň.mech.převodovku" číslo 1Z0798002 za cca 113,- Kč a 1Z0798005 v provedení RS za cca 184,- Kč. Snad jsem koukal dobře :)

super, to je presne ono! moc dekuji :)

• 1 month later...

Já jsem měnil plaketku nedávno, opravdu je to ta opravárenská sada a celá plaketka je tam pouze namáčknutá, takže stačí šroubovákem opatrně vytalčit a natlačit novou, u mě na kožené řadičce to šlo perfektně, jelikož kůže je velmi pružná.

• 1 year later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Díky za info - to jsem netušil, že jde vyměnit samtná plaketka a už mám objednanou celou řadičku včetně spodní manžety za cca 900,- Kč.

Tak už to musím vyměnit celé. Technik v autorirovaném servisu Škoda kde jsem řadičku objednal mně na to neupozornil, že se dá vyměnit pouze plaketka.

Mám řadící páku v pořádku jen je trochu odřený (oloupaný) chrom na plaketce se symboly rychlostí.

Dnes se tam zastavím a zkusím se ho zeptat jestli jsou schopni objednat samotnou plaketku.

• 2 years later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...

Prosim Vás hoši.

Nechci zakládat nové téma tak to zkusím tady.

Mám nově O II a potřebuji vyměnit komplet řadičku i s manžetou.

Sehnal jsem si za dobře 6kvaltovou řadičku, je mezi 5 a 6kvaltovou jinej rozdíl než na nákresu planžety ?

Logicky by neměl, ale řeším to poštou a nerad bych pak řešil kdyby náhodou se něco odlišovalo ještě a neseděla.

Díky za reakci