djtwenty Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Zdravim všechny a mám dotaz... Neví někdo k čemu slouží "plastová krabice"(viz. obrázek) vedele expanzky na servo kapalinu? Podle mého nějaká pumpa, ale nevim na co, popřídadě k čemu.... A co víc, začalo se mi zní ozývat divný cvakání v pravidelnym intervalu, tak proto se ptám, bo se mi asi zase něco sype Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtwenty Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jo a ten obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 nádobka s aktivním uhlím slouží k odvětrání palivové soustavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 a na ní je el.magnet.ventil.Asi ti cvaká,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtwenty Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Je možný ji nějak otevřít, vyčistit?...hlavně chci zjistit proč to cvakání. Jinak děkuju za objasnění "sočástky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtwenty Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 a na ní je el.magnet.ventil.Asi ti cvaká,že? Jo, to bude asi ono! Dá se s tim něco dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 když cvaká je OK necvaká je KO není co čistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 jak píše Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtwenty Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 To je divný....nikdy předtim to takhle necvakalo To vim 100%...leda by se mi to rozběhlo až teď Pokud to někdy cvakalo, tak určitě ne takhle nahlas....ale pokud je to v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Ale i tak - pokud cvaka je ok - je slyset ventil ktery spina odvetravani - za aktivnim uhlim to leze podtlakem ke spaleni - tedy do saciho potrubi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Ale i tak - pokud cvaka je ok - je slyset ventil ktery spina odvetravani - za aktivnim uhlim to leze podtlakem ke spaleni - tedy do saciho potrubi Lépe bych to nenapsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 a co kdyz mi to cvaka rychle????pretankoval som nadrz,a zacalo mi to obcas cvakat rychle....nie vzdy,ale stava sa ze zastavim a na volnobeh pocujem to cvakani az do kabiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 a co kdyz mi to cvaka rychle????pretankoval som nadrz,a zacalo mi to obcas cvakat rychle....nie vzdy,ale stava sa ze zastavim a na volnobeh pocujem to cvakani az do kabiny.. Dělá mi to taky,ale myslím,že je to v pořádku-jak se tady už psalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) CO kdyby byl ten elektromagnet ventil spatny..Muze zpusobovat vyssi "coudivost" na volnobeh..? RE: Mel jsem na mysli 1,8T AUQ.... Editováno: 8. Duben 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janos_kadar Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) U me je to stejny. Zajímavé je, ze to cvakaní slysím jenom pod teplotou10-12 stupnu C a na základní otáckách. Pokud je studeny motor nebo venku je teplejsí, není slyset. Proc? Editováno: 14. Duben 2008, autor: janos_kadar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.