mery Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahoj, mám takový problém, nesvítí mi zadní mlhovky, ani jedna...přední svítí v pohodě, ale zadní ne...žárovky jsou v pořádku, zkusil jsem vyměnit vypínač a tím to taky není nenapadá někoho z vás, čím by to mohlo být ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 co základní věc jako pojistky případně zjistit jestli jdou proudy před i za pojistkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 co základní věc jako pojistky případně zjistit jestli jdou proudy před i za pojistkou? jo pojistku jsem taky kontroloval a je dobrá, to by jinak nesvítili ani přední, pač je pojistka stejná pro předek a zadek mlhovek a přední svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 a co žárovky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 a co žárovky ? žárovky jsou v pořádku, ale už jsem na to přišel...nevím proč, ale předchozí majitel ucvakl pár drátků na konektoru k objímce (možná kvůli tažnému, co tam bylo) a mezi nimi byl i kablík k mlhovce, takže jen napojit drátky na obou stranách a je to jinak díky za snahu kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Mam problem po zapnuti svetel mi na palubovce sviti i kontrolka zadnich mlhovek ale ty v zadu nesviti skoušel jsem vyměnit žarovky a pojistky a nic pořad stejne a pokud to něak k tomu patři nefunguje mi otevirani vička nadrže vubec nevim čim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Na OC1 ti ma svietit len Lava zadna hmlovka( da sa dorobit aj na prave zadne svetlo-hmlovka. :) . Skontroluj poistku+ ziarovku este raz. Otvaranie nadrze nema nic spolocne s hmlovkou. Pozri poistku cislo 38. Skontroluj spinac na otvaranie nadrze, motorcek na otvaranie nadrze. Ak ti po otvoreni kufra svieti svetielko v kufri tak mas zly bud vypinac-tlacitko alebo motorcek na otvaranie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 od kdy ti to dělá - co si na autě dělal v době, kdy to začalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 od kdy ti to dělá - co si na autě dělal v době, kdy to začalo? žarovky jsou ok pojistky jsem měnil protože tam byla shořena 1 malička 10 tušim že je to na pravo druha ale pořad nic na palubovce sviti kontrolka mlhovek když zapnu normalně světla a když zapnu mlhovky neni pokles ale opačně je to zřetelnější ještě kouknu na zasadu jestli mi nesviti společně na světlach auto jsem pronajimal a davaly se tam novější svetla takove jsem to dostal spatky takže nevim jak se co stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) máš tam špatné žárovky v obrysových/mlhových světlech, je tam dvouvlákno, nejspíš tam máš jednovlákno nebo to druhé dvouvlákno (jsou dva druhy) Editováno: 26. Duben 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 máš tam špatné žárovky v obrysových/mlhových světlech, je tam dvouvlákno, nejspíš tam máš jednovlákno nebo to druhé dvouvlákno (jsou dva druhy) Bylo tam jednovlakno dal jsem dvou protože jsem si všiml že je to tam na dvojvlakno ale když zapnu světla tak nesviti jen parkovačky a vzadu ostře (asi ted mlhovky) a jak je zapnu tak sviti v zadu světla tedy něak obraceně předni světla svitily ale nesvitila leva parkovačka dal jsem tam větší pojistku obrys sviti tlumene ne že by přepinač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 sviti mi na zadnim světle spodek jak na levo tak na pravo podle servis.knihy od spodu mlhove, obrysove, směrove, brzdove, spatečka tak teda ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Vyřešeno dik moc jak jsi mi napsal ohledně špatnych žarovek byla na obou stranach jednovlakno ma byt na dvou teda ja to aspon mam. přendane a je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Ahoj, můžete mi zkusit poradit se zadní mlhovkou? před měsícem nefungovala, takže jsem vyzkoušel vše co se dalo (žárovka, pojistka, spínač světel), nakonec to bylo polorozpojenou hadicí zadního ostříkovače, kdy do kontaktů vnikla voda, 2 kabely k mlhovce jsme spojili natvrdo a bylo vše OK teď po měsící opět mlhovka nefunguje, ani jedním z výše uvedeného to není, při zapojení přívěsu zcela bezproblémů na přívěsu svítí ještě mě napadá, někdo někde psal, že to může souviset s komfortkou? (ve stejné době mi nejspíš odešlo rozsvěcení vnitřního světla u spolujezdcových dveří) nebo tažným? mám 1,9TDI, 81kW, MR2001, 13-polové tažné na obytňák z výroby Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 pokud máš měřák tak si zkus kabel prozvinit,třeba na to pžijdeš,mrkni ještě na svazek v A sloupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 některý tažný maji zásuvku která po zapojení přívěsu vypne mlhovku na autě tak je možný že se to tam seklo a je problem v zásuvce tažnýho zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 už jsem prošel všechno a jinde asi problém být nemůže (ano mám tohle tažné na obytňáky, kdy se mlhovka na autě vypíná po zapojení přívěsu), neměl by někdo nákres 13 polové zásuvky, abych věděl, co případně propojit na zkoušku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 V zasuvce je malej spinac, kterej rozpoji mlhovku, kdyz se do zasuvky zasune zastrcka. Zkus rozebrat zasuvku a zkontroluj ten vypinac, jesi se hybe a jestli je spojeny, kdyz v zasuvce neni zastrcenej prives. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 díky za konkrétní tip, zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 asi se budete smát, ale než jsem se k tomu dostal, tak jsem projel po 2 měsících myčkou a ejhle mlhovka funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 takže je to jak sme tu psali zásuvkou tažnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.