kapl Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Zkoušel jsem vyhledávač, ale nic. Má někdo zkušenosti s dodělávkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50&start=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Switcher: zaujimave! No, bolo to sice preberane, ale temu este ponechame koli zaujimavosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Ahoj nenašla by se dobrá duše a dala sem čísla dílů a popřípadě cenu.Myslím že je to dobrá věc pro ty co si věčně hrají a v autě to ještě nemaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 6y0955986 a stoji okolo 216kc v automot.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Jak to teda funguje.To jako při spuštění ostřikovače jde s těchto trysek teplá voda?Ono to při takovém přítoku vody stačí ohřívat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Já si spíš myslim že ty trysky jsou vyhřívané aby když auto dlouho stojí, tak aby se nestalo že když si chceš ostříknout okno, tak aby nebyly zamrzlý ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 tak do tohto idem na sto percent pani. to je super vec. len som nevedel zohnat objednavacie cislo. naozaj neviete ako to treba zapojit? ja by som to tiez riesil cez vyhrev spatnych zrkadiel.... cmuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Už se to tu řešilo prej to má být napojené na spínané +12v.Bylo by dobré kdyby se někdo podíval do díl.příručky a dal jsem foto schématu ať se nemusíme dohadovat.Hledal jsem to podle čísla ale není moc prodejců co to nabízejí pokud někdo narazíte kde to mají tak šup sem s tím.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 jak je napsáno v linku který jsem posílal, je to zapojené po klíčku (+12V) tudíž to po otoční hřeje stále. Ptal jsem se na to MartinaRS i Vaši, tudíš bych řekl, že je to tak správně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Jo, princip jasný, ale může někdo napsat. kde konkrétně na jaký kabel připojit a jak jistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Nikdo neporadí?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 no, krásná svorka je na releboxu u nohou řidiče- jsou tam šrouby-stačí zkoušečka abys odhalil, který je pod napětím po zap. klíčku, nebo jejich popis-X kontakt. .... a jištění....-neznám hodnoty výhřevu- takže jestli to nikdo nenapíše- zapojil bych to, změřil odběr a podle toho osadil pojistku....a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) svorka 75x (spínané napětí odlehčené na start) přes 5A pojistku - barva černo/ žlutá pokud máš nemrznoucí směs tak ti nic nezamrzne pokud nemáš tak ti to zamrzne v hadičce před tryskou Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Díky Vašo, ještě poslední dotaz - nemám schéma (O1/02, motor ASV) - kde se chytnu svorky 75 x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ze spodu na nosiči relé (měl by tam být žlutočernej vodič) kdybys nenašel můžeš použít spínané napětí třeba z rádia (pojistku dej vždy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Stejne jako Vasovi mi to pripada uplne zbytecna vec, nikdy se mi nestalo ze by mi zamrzla voda v ostrikovaci - v tryskach. Kdyz je nemrznouci kapalina je to zbytecny a pokud ma nekdo v zime letni, tak mu to uz taky nepomuze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 X krat mi uz zamrzol ostrekovac. nadrzka ani hadicka nie, ale ostrekovac. voda, sneh, lad a vsetok bordel na ostrekovacoch zamrza.... nemyslim, ze je to blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 jak je napsáno v linku který jsem posílal, je to zapojené po klíčku (+12V) tudíž to po otoční hřeje stále. Ptal jsem se na to MartinaRS i Vaši, tudíš bych řekl, že je to tak správně! je to tak .. tenkrát jsme to s martinem montovaly do mého auta a je to zapojené na 12v přes klíček.... no a výhody nevýhody... težko říct jako může to být dobré aby opravdu ta voda nezamrzla... ono přeci jenom ta tryska jak je hubená ..tak tam to zamrzne jako první .... ale jako vodu to ohřívat .. neumí .. není to průtokáč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 je to vec, ktoru by ste ocenili v severskych a chladnych krajinach, to je pravda. ale na skodu to nie je. pred mesiacom som bol na horach. po ceste mi zamrzli ostrekovace. chcem podotknut, ze ostrekovace a ich trysky. nadoba a ani hadicky nezamrzli. ostrekovace pomalicky uchcavali az prestali uplne lebo vsetko co striekali zacalo mrznut na tryskach. az uplne zamrzlo.... a potom staci jeden kamion na ceste pred vami a o zabavu je postarane. aj ked je to vec, ktora bude vyuzita len dva krat do roka neni to na skodu. urcite to prida na pohodli v zimnych mesiacoch. byvat niekde v horach, tak uz to tam mam davno.... po novom roku to idem montovat, potom hodim aj podrobne cisielka a mozno aj foto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 mám vyhřívané trysky a zatím nic nezamrzlo... ani letos ani v loni... pravdou je, že také používám glacidet od Škody Auto a ten je v neředěném stavu do -40 st. C ... to asi taky hraje svou roli! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 já vyhřívaný trysky neměl a taky mi nic nezamrzlo ani na felicii ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 jj ja som s tym nemal problem ani na felde a zatial ani na okte, takze naco vyhrievane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Někdo tu spomínal průtokáč- už jsem na pár autech viděl jak je hadička za čerpadlem namotaná na hadici od topení, takže dokonalý předehřev za hubičku, jak se motor rozběhne tak to momalu ohřívá, ale když je voda na 90 a pak to stříká na studené sklo to už nevím, každopádně to stojí za pokus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Ale chlapci nebudeme se přeci dohadovat.Kdyby to bylo k ničemu tak to ta naše Škodovka nebude vyrábět.Takové auto jsi to zaslouží.Je to jen o tom že hračička si to do svého mazlíka namontuje a někdo si řekne že to nepotřebuje.Patřím mezi hračičky tak si to do auta dám ať si baba doma říká co chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.