SpeedyTuning Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Myl jsem arvou celý motor, teď večer nějak začaly být hlučnější kladky, či řemen, tak jsem je prostříknul wd-40, sice se ztišili ale něco začlo lehce cvakat, jakoby nějaký bordel na řemenu, což je asi nejpravděpodobnějši ale raději se ptám jestli to spíše nejsou příznaky pro výměnu. Při volnoběhu je slyšet cvakání tak 4krát /za sekundu (něco jako když máte kamínek kousnutý v pneu) Někdo možná bude nadávat že jsem myl motor wapkou, ale byl dost špinavej a to já nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To je uz len napad myt motor wapkou, co vsetko si nechal odokryte ked si to myl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Necvaka ti nahodou elektromagneticky ventil benzinu pri nadrzke chladiacej kvapaliny???? ;) Wapkou v pohode mozes umyvat motor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jasne ze muzes, co bys nemoh, ale nesmis se pak divit ze mas problem. Ja myl motor v zime vapkou jednou. Musel jsem. Prasklo tesneni a nekolik litru oleje vyteklo na motor a alternator to rozstrikal uplne vsude. Motor se z toho vzpamatovaval do leta, nez to poradne vyschlo a problemy ustaly. (bylo to na jinem voze nez mam v podpisu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tak ja ho sice umyval wapkou ale s citem... a pak uklidil do teple garaze pres noc. takze se nemelo co zkazit nebo namrznout... predtim sem auto jeste projel, ale jede to...jede tak do toho nebudem asi vrtat zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.