marsihel Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 chci si koupit origo přední sportovní spoiler na fabuli, poradíte mi, jak je to s jeho montáží na nárazník?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 zacvaknout + nalepit po bocich, tim je prace hotova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsihel Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 takže abych si to sam ujasnil, to co je na obrázku je spoiler(jako překryt)na původní nárazník(což sem si myslel) nebo celej komplet přední nárazník už se spoilerem...nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 prekryt origo narazniku....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsihel Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 jasný, takže je pak vidět skrz mřížky přívodu vzduchu na spoileru původní žebrování což bude asi dost tragickej pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 e-e par kluku ho tu ma, tak vydrz, urcite ti sem daji foto........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 jasný, takže je pak vidět skrz mřížky přívodu vzduchu na spoileru původní žebrování což bude asi dost tragickej pohled nee, z puvodního nárazníku vycukneš puvodní mřížku a k tomuhle překrytu se dodává mřížka jiná-přímo k překrytu(nebo si tam případně dáš tahokov, nebo něco jinýho) vypadá to dobře!!!(akorát pozor, pokud nemáš mlhovky, dodávají se ktomu mřížky jen pomlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsihel Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Mlhovky mám. Ještě dva dotazy: co ochraný otěrový lišty, ty se vycvakaj a nacvaká se horní okraj spoileru? Máte na přilepení boků spoileru k nárazníku vyzkoušený nějaký lepidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 (editace) Já jej mám, z původního nárazníku se demontují mřížky, ochranné lišty a držák SPZ. Nalakovaný spojler se po stranách lepí, nejlepší je lepidlo které se používá na lepení skel, v místě kde byly lišty a držák SPZ se zacvakává a dole se myslím šroubuje, už to nevím přesně (musel bych najít návod k montáži). Pokud máš mlhovky odpadá problém s mřížkama, které jsou dodávány pouze pro mlhovky. Při troše šikovnosti si můžeš vyrobit ale jiné. PS: jde použít pouze na starý model Editováno: 24. Duben 2006, autor: Dundee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ahoj,můžu se prosim vás zeptat kde se dá tenhle nástavec GT sehnat a kolik stojí,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 origo skoda cena 3500,- pak jeste nekdo vyrabel nejaky lamino kopie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 jo,moc díky,fakt se mi líbí a hlavně je plastovej,teda aspon myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 jasne je to plast, pasuje naprosto presne! urcite dobrej kup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 origo skodacena 3500,- pak jeste nekdo vyrabel nejaky lamino kopie +2000 lak a bude to...............................je to peněz jak za vola ale co by člověk pro fabulku neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Jenze bude asi problem se shanenim... Skodovka je vyprodavala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 spoiler: Cena s DPH: 3455,60 Kč Objednací číslo: FAA410003 Sada mřížek pro spoiler: Cena s DPH: 1963,50 Kč Objednací číslo: FAA410003001 Maj ho stale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Jenze bude asi problem se shanenim... Skodovka je vyprodavala... vzdyt tu pisu ze zatim je jeste ma otazkou je jak dlouho takze bych si mozna radejc pospisil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) Mrkni semwww.tuning-centrum.cz/index.php?feMenu=product&prodSelected=9133 Editováno: 12. Únor 2007, autor: Gappa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Vzhledem k tomu, že na jaro taky počítám s tím origo překrytem, tak mě teď doslova šokovala cena za ty mřížky... téměř dvojku za 3 mřížky?? tak to je dobrá bída... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 a není ted v ty vyprodejovy akci nahodou uz i s mrizkama?? jinak me se ho podarilo koupit za 1500 i s mrizkama, funglovej v krabici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 a není ted v ty vyprodejovy akci nahodou uz i s mrizkama??jinak me se ho podarilo koupit za 1500 i s mrizkama, funglovej v krabici :-) to si ho sehnal krásně,super cena ,takhle levně ho asi těžko seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 a není ted v ty vyprodejovy akci nahodou uz i s mrizkama?? Neřekl bych-dnes jsem ho objednával bráchovi a o ničem neví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 já ho kdysy kupoval a cena byla vč mřížek, jen už si nepamatuju kolik to stálo(cca do 4000,- to bylo-tušim), ale puvodně mi taky řikali, že mřížky se musej kupovat zvlášť za cca 2000,- nakonec tam ale byli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 ja ty mrizky mel prave taky zabaleny primo v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 ja ty mrizky mel prave taky zabaleny primo v krabici já ho kdysy kupoval a cena byla vč mřížek, jen už si nepamatuju kolik to stálo(cca do 4000,- to bylo-tušim), ale puvodně mi taky řikali, že mřížky se musej kupovat zvlášť za cca 2000,- nakonec tam ale byli.. Tak jsem tam volal a opravdu jsme se dopídili k tomu, že mřížky a veškerý montážní materiál jsou v sadě, že ty mřížkou jsou jako ND v případě ztráty, poškození, ap....bych je musel praštit, včera na to asi přijít nemohli. Bych je chtěl vidět v pátek kdybych si vzal jen spoiler a sadu mřížek jim tam nechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.