Přejít na obsah

Pitrs81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pitrs81

  1. Ahoj, jenom sem chci napsat, že jsem neuspěl s aktivací App Connect (totéž co SmartLink u Škody) u svého Passatu. Prý mi ta funkce chybí v menu a tudíž nejde odblokovat. Podle mě by bylo potřeba nahrát do toho nový soft, aby se tam ta funkce objevila. V návodu k rádiu (Composition Media II) mám napsáno, že to je podporovaná funkce. No mám prostě smůlu :-(
  2. Tak napsali mi že to jde. Příslušenství je možno objednat pod číslem 5G0054830A a to za cenu 6040,- včetně DPH
  3. Díky za info. Ten MirrorLink stojí 6500, ale tu navi jsem právě nevěděl. No asi zůstanu u té levnější varianty, pokud to tam vůbec půjde nahrát. Už jsem poslal dotaz na dva autorizované servisy v Brně, tak uvidím jestli mi vůbec odepíšou.
  4. Na VW se to jmenuje Car-Net App-Connect a obsahuje to 3v1 - MirrorLink, AndroidAuto a CarPlay. V návodu Composition Media (gen2) k autu to mám popsané, tak si myslím, že by to tam snad mohlo jít donahrát a bude to asi podstatně levnější než origo navigace. Moje S4 má Android 5.0.1, takže tam by neměl být problém.
  5. Ahoj, chtěl bych si ve svém Passatu B8 HL spustit Android Auto a přes AA dále Google navi. V autě nemám nainstalovanou ani navigaci a ani MirrorLink. Původně jsem myslel, že pro zprovoznění AA budu potřebovat, aby mi v autorizovaném servisu právě do auta doinstalovali MirrorLink, ale po přečtení tohoto fora si tím už nejsem úplně jistý. Připojení mobilu přes USB i BT v autě mám a umí to přehrávat třeba MP3 z telefonu. Mobil mám Samsung S4 a AA aplikaci bych do mobilu umím nainstalovat přes APK. Co tedy budu ještě potřebovat, když chci zprovoznit Android Auto?
×
×
  • Vytvořit nový...