Přejít na obsah

Sambuh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Sambuh

  1. Díky ti zítra ráno nato mrknu třeba to bude jeden z těch odpojených. Když ne tak ho napojím pod popelník........ Tak už mě vše šlape tak jak má, ten svazek 4 stejných drátů bílo šedých spojených v jeden pod popelníkem jsem napojil na pin 3 a už jsem se dostal do Ř.J. rádia. Překodovaním vše vyřešeno měl jsem 00407, překodováno na 00400 už jde regulovat podsvícení,vypnutí vytažením klíčku,zesilování rádia podle rychlosti........... Jsem šťastnej jako Blecha. Ještě jednou dík za radu.
  2. Da se to napojit (jakou barvu má ten kablík) nebo to některá Octa ma a jina ne tohle je asi hloupa otázka. Jo ještě tam mám odpojené 4 dratky ale iso je plny mini iso to není ty piny jsou stejně velké jako standard iso.
  3. Mě zase nejde překodovat VAGem, nespojí z rádiem akorá napíše jestli jsem si jist že tam je říd.jednotka radia. Jinak radio nevypina po vytahnuti kličku ale kod si pamatuje i stanice pin 4 a7 je spravně zapojen, ještě svítí pořád podsvicení ale to mě nevadí protože se musi svítit celoročně. Co me vadí ten VAG proto prosím o radu proč se nechce spojit.
×
×
  • Vytvořit nový...