Přejít na obsah

Likorian

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Likorian

  1. Super tak to jsem zvědavý na výsledek ;-)
  2. Parádá, já jsem psal do svého salonu a zatím bez odpovědi. Takže buď tedy bude nějaká svolávací akce a nebo si nový SW stáhnu přímo z jejich infotaimentu portálu a provedu aktualizaci . Adame vyborná práce za sebe moc děkuji i těm kteří se přidali a taky šli reklamovat:)
  3. Takže po návštěvě salonu mechanici uznali, že to nefunguje, kontaktovali Škodu . Odpověď od Škody byl nějaký blábol, že to funguje jak má, nicméně na salonu mi říkali, že to tak nenechají a budou dále bombardovat Škodu, že to nefunguje ať to opraví. Dám jim chvíli čas a pak jim zavolám co teda zjistili. Adame videa jsou parádní doufám, že věnovaný čas ukáže konečně pravdu a začne se něco dít.
  4. Tak to by toto bylo něco na mě takové jednání. Bych jim řekl, že si s tím dám tu práci, ale že jak budu mít pravdu tak zaplatí veškerý náklady a můj čas a ještě přehodí 5k navíc. Pokud si za tím škoda stojí tak vlastně nemá co ztratit :D. Jsem objednaný na 8. března můj prodejce je docela ochotný a příjemný chlapík tak uvidíme. Každopádně děkuji za info. Budu taky informovat mé zkušenosti. Doufám, že se najde více lidí co tento problém na-reportují a škodovka se chytne za čumák a zadá někomu aby to tam za IF oval Adame zkuste jiný salón jak někdy na cestách potkáte, třeba se najdou lidi na větší úrovni.
  5. Mám stejný HW a SW jako Adam. Vzhledem k tomu ze kirameku ma stejný HW pouze SW ma starší viděl bych to pouze na problém s SW(doufám). Když si nebude prodejce vědět rady doufám ze ten problém nareportuji do Škodovky at přípravy fix.
  6. Je možné, že plno majítelu si mysli že to funguje když nemají srovnání:) Pokud hraje hudba a aktivuje se SS a SW tak to na pul sekundy přeruší hudbu a pak se změní podání zvuku.Pokud to nefunguje jako na mém autě tak při aktivaci hudba hraje nepřerušeně a žádná změna v podání zvuku nenastane.
  7. Mám MOR2017 a taky při zapínání funkcí ŠS a SW je zvuk stále stejný. Mluvil jsem o tom s jedním člověkem a on říkal, že se mu potvrzuje, že u MOR2017 to nefunguje. Za chvíli budu volat do Škodovky, tak uvidím, co řeknou. Pak podám info. Objednám do servisu na 8. března. Tak pak opět podám info jak to dopadlo a v čem byl problém. Doufám, že bude jen stačit přehrát SW a bude to ok:)
×
×
  • Vytvořit nový...