Přejít na obsah

zefl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení zefl

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Jsem rad ze to mate bez problemu :) ja jsem si to vyzral se vsim vsudy
  2. jsem rad ze se to někomu podařilo vyreklamovat tak jako mě pěkná práce nenechte se odbit v těch servisech kolikrát tvrdí bludy a chtějí to účtovat
  3. Kdyz jsem pro to sel, tak jsem mluvil s jinym chlapem, s tim se dalo celkem mluvit za kolegu se omlouval, ze nevi proc to rikal atd. skoda, ze tam nebyl tamten.
  4. Po dohadovani a odmitnuti vubec s tim neco delat. 3x hura v auto Jarov to rozebrali a zjistili, ze tekl olej pres srouby na setrvacniku do spojky. Vymenili lamelu pretesnili srouby a auto ted funguje. Jen to jednani je hruza, pri predavani auta mi chteli na ty papiry napsat castku 5t, pry kdyz spojka bude spalena, ze to uhradim. Prvne chteli, ze tu spojku rozeberou na prani zakaznika. Rekl jsem jim, ze mi je uplne jedno jestli to rozeberou nebo co s tim budou delat, ale at zjisti, kde je problem, k rozebrani je nenutim. A o cene, ze se budeme bavit az budou vedet pricinu. Ten pristup k zakaznikovi je hruza. Mozna jsem narazil na spatne lidi.
  5. Byl jsem na garanci dříve v Auto Jarov 26t, a nestačil jsem se divit. Závada se neprojevila, spojka neklouže řekl jsem ze se mi vypl tempomat když proklouzla spojka na dálnici. Ne ze by se podívali na spojku vyměnili mi packu tempomatu (boha). Na otázku jak je to možné co s tím muže byt mi řekli ze chyba bude u mě asi jsem ji spálil (to člověku řeknou milion důvodu jak to mohl zkurvit). Nechci hodnotit jejich odbornost ale uz tam nejedu. Dalsi servis Lovosice 28t, objednány na 9 přišel v 10. A po tom co jsem mu popsal problém řekl ze jsem ji spálil. Po tom co se svezl tak říká ta je po smrti. A řekl ze nemá místo mám přijet za týden. To mě dost naštvalo byl jsem objednány. samozdrejme jsem to řešil protože mi přijde hloupost abych ji spálil. Svezlo se s tím par lidi a říkali ze je to divny jakoby pritlacak ne tlačil tolik a proklouzlo to když je největší kroutak ale spojka funguje normálně. Spojka ve 30t přeci nemůže byt na hadry. (jezdím denně 150 km 70% dálnice tempomat) nikdy sem nezapadl netahal těžkej vozejk. Nevim ale ve škodovce to bude těžký vyreklamovat. Za par dni jdu zkusit 3 servis ty 2 před tím mě ne potěšili.
  6. Ahoj, mam fabii 1.2 TSI 81kW a zacinam pocitovat narust otacek, tam kde spina turbo a pak pokles je to viditelne i na otackomeru. Pocit je to takovy jakoby klouzala spojka, je to nekde na hranici 1800 otacek. Nevim cim to muze byt auto ma najeto 25t akorat pred prvni garancni prohlidkou. Stava se to vice lidem vite cim to muze byt na co se mam v servisu pripravit ? Dnes dokonce na dalnici v cca 120 pri sepnuti tempomatu na 130 auto zacalo zrychlovat a najednou zakolisani otacek vypnulo tempomat stalo se to asi cca 3x za sebou. Pridavam video. 2017-03-21_08_45_09.mov
×
×
  • Vytvořit nový...