Přejít na obsah

Horynka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Horynka

  1. Taky jsem hledal a zkoušel konfigurátor a nic. Z toho co vím tak bohužel bude nová verze bez víceprvkové nápravy :-( takže ojeb :-(. Jediné plusy jsou snížení váhy vzadu a přidání díky motoru vpředu, protože do kopce v zimě je to auto strašné... nejde s tím vyjet nic :-) A taky více plynu, což je super a méně benzinu což mi vůbec nevadí... Nebo máte jiné info s tím podvozkem atd?
  2. Proto tankuji jen 100 octan benzín, aby jsem zalepení předcházel. Je bez bioslozek a celkově mi přijde, že je lepší. Neměl jsem žádné problémy a snad ani nebudu.
  3. Jak to tak sleduji, tak jste možná přehlédli či přeslechli důležitou informaci, že se plynaři dohodli se státem na podpoře plynu na dalších 5 let do roku 2025. Takže zvýšení daně na úroveň benzínu či nafty se konat tak rychle nebude. To je pro nás jistě dobrá zpráva. Nicméně pokud se jednou daň dostane na úroveň ostatních paliv tak už ta výhoda CNG bude opravdu tak malá, že se každý vrátí k dieselu nebo elektrice pokud už bude dostupná cenově, dojezdem a nabíječkama. Tož tak borci :-)
  4. Bohužel mi hučí taky auto Oktávia 3 1,4 CNG. Hluk se projevuje od určité rychlosti a zvětšuje se a nejvíc jde slyšel kolem 120km/h. Bohužel nemohu potvrdit, že při zatočení do leva či prava se něco změní. Hučí pořád. Zvuk je ovšem jiný když přidávám a jiný když pustím plyn a ještě jiný když vyšlápnu spojku nebo dám neutrál. Auto jsem koupil bohužel už 1 měsíc po 2leté záruce a začalo to dělat už kolem 50 000km :-( Člověk si koupí skoro nové auto a čeká, že jej aspon do 120 000km nebude opravovat a ejhle jen si to myslíme a hovno :-(. Má prosím někdo tuto zkušenost co by to mohlo být? Díky za rady
×
×
  • Vytvořit nový...