Přejít na obsah

tonda007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tonda007

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. zdravím, koupil jsem starší okno k montáži a také je o trochu výše na straně mechanismu. cca 0,5 - 1mm. malá štěrbina, ale je.... zateklo by. nevíte, je možné ještě někde sehnat těsnění?
  2. a ta moje úprava textu...? šuldo, několik let jsem dělal pro zahraniční firmu a veškeré interní komunikace probíhala v jakémsi chatovém prostředí. 4 roky. 5 dní v týdnu. pouze rychlá komunikace bez příkras. no, asi se to trochu dostalo pod kůži. víc než bych chtěl. na druhou stranu, pravda je, že jsem už na to tak zvyklý, že mi to divné už nepřijde. ale chápu. prasácky napsané, ale základní myšlenka, věřím, byla zachována... :-)
  3. jezdit bez muziky je nic moc. cestou domů jsem se zastavil u jiného dealera. bylo kousek před zavíračkou. nic jsem si od toho nesliboval. vevnitř nikdo nebyl. recepční musela hledat servisního technika. občanka, tp, výrobní číslo rádia, zaplatit a měl jsem kód vytištěný na papíře. technik se mne zeptal, zda umím kód zadat a když jsem mu odpověděl, že google mi jistě napoví, sebral se a vše v mém autě zařídil. audience audientí k plné spokojenosti. a celá procedura byla rychlá a také o pár stovek levnější... takže teď mi zbyl ten stream. děkuji všem, kteří jste si mé příspěvky přečetli a třeba i na chvilku zapřemýšleli, jak pomoci. přeji hezký večer!!!
  4. tak, je mi jasné, co vše potřebuje, ale přeci se jako zákazník nemusím cítit jako zloděj a kriminálník. stačilo změnit tón a slova. pánové, jsem úředník. chodím slušně oblečen, nosím běžnou tašku přes rameno, běžný účes, žádné tetování a mám klidný projev, jelikož jsem denně v kontaktu s lidmi, tak musím. prostě běžná šedivá myška, která se jde pouze zeptat. žádné výstřelky nebo arogance. reakce pána byla nepřiměřená. a já vím, že tento značkový servis pro mne skončil. v dosahu do 10 km jsou další dva, tak mohu jezdit jinam. sami vidíte, že nepíšu, kde jsem byl. nechci na nikoho ukázat. jen jsem popsal, jak to dopadá, když chce clověk najít pomoc u odborníků...
  5. dobrý den, jsem z kladna. pořídil jsem audience za můj starý stream bez mp3. bez pinu bohužel. byl jsem dnes u jednoho kladenského dealera škody. pán byl od začátku nepříjemný, až útočný. kromě obligátních 500,- požadoval občanku, velký tp mého vozu, velký tp vozu, ze kterého rádio pochází a když prý budu dělat problémy, tak zavolají policii. nezlobte se na mne, jsem slušný člověk, ale toto bylo už trochu přes čáru!!!!! jakékoli rádio z číny dnes umí více než "blbé" audience a ten "panáček" z toho dělal takovou kovbojku. mám číslo rádia i vin původního vozu. prosím, je tady někdo, kdo by pomohl? kdybych už nikam nemusel jezdit a znovu absolvovat takový "tiátr", byl bych moc rád.
×
×
  • Vytvořit nový...