Přejít na obsah

rolnym

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rolnym

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Prakticky jsem se na to ptal u dvou prodejců (jeden, u kterého jsem auto kupoval, a druhý, který je blíž bydliště). Oba napsali dotaz na helpdesk ŠA. Ten bližší mi sdělil, že mu odpověděli, že to nejde na Fábii na Bolero dokoupit. I když to je 3mes. staré auto, MR 2018. Vzdálenější mi mailem sdělil, že to lze. Podotýkám, že měli oba k dispozici VIN auta. Včera jsem měl cestu kolem toho vzdálenějšího, tak jsem to chtěl objednat. Po zadání VIN do toho jejich systému mi technik řekl, že to dodatečně lze jen na Amundsen. Jinými slovy jsem to pochopil tak, že si to objednat asi můžu, ale asi na vlastní odpovědnost, pokud by se jim to nepovedlo rozjet. Což řádově 5000,- za to, že vlastně oni nebudou mít žádnou odpovědnost, do toho nejdu. Asi aby mi dal ještě naději, tak že to napíše jako dotaz na Helpdesk ŠA, a dají mi vědět. To, že je to v katalogu příslušenství asi ještě neznamená, že to lze dokoupit. Pokud to nepůjde, asi se svět nezboří, ale opravdu se cítím oklamán, když to napíši hodně slušně.
  2. To ano, máš pravdu, jenže jen kdybych to měl přímo z výroby. Šlo to objednat jen s multifunkčním volantem. Dohromady cca 9000,- Aktivace dodatečně dle info ze servisu nejde. Není Škodou povolen.
  3. Mám Fábii vyrobenou v říjnu 2017 - MR2018. Rádio Bolero bez SmartLinku z výroby. Taky hláška "Smartlink se spouští" Na dotaz na možnost aktivace, mi bylo u prodejce i infolince ŠA řečeno, že pro Fábie je aktivační kód uvolněn jen pro rádio Amundsen. Dle mého je to jen jedna z věcí, kterou Škoda záměrně blokuje možnost použití levnější navigace, než je ta tovární, protože pokud by to bylo v Octávii, tak by to šlo. Tzn. technicky tomu nebrání asi nic, HW připraven. Jen mě tím docela naštvali.
×
×
  • Vytvořit nový...