Přejít na obsah

davids84

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení davids84

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak i po 2 dennim staním jsem nastartoval na poprvé ,problem je v tom že když auto necham dele stat tak po nažhavení sviček a pokus o start je tam cca 3 sekundy prodleva než začne starter točit,prostě musim kliček podržet dele než starter začne točit.dalši starty po zahratí už jsou v pohodě.Neví někdo v čem muže bejt problém a na co se zaměřit?
  2. tak baterka dnes vyměněna koupil jsem starline za 1700 kč ,auto chytlo okamžitě,najel jsem zatím 25km ale zmizelo poblikavání světel a pristrojovky a nerosvicuje se kontrolka serva.uvidím co bude dále.
  3. Baterii jsem dobíjel před 2 tejdnama.když jsem nenastartoval poprvé.A dnes jsem opět nenastaroval po dvouch dnech co auto stalo.Myslel jsem že když starter toči ,že je baterka ještě v pohodě,ale asi mě její koupě nemine.Snad teda bude po problemu.
  4. Zdravím,mam menši problém se svoji Fabii 1.9TDi 74kw (2001) jak je teplota venku pod nulou a auto déle stoji( cca 2 dny v mrazech) tak motor nenaskočí ,startér točí ale auto nechytne,když jsem to zkoušel tak po 3 za sebou nahodit tak už při startovaní začali poblikávat kontrolky na pristrojové desce.včetně ukazatele najetých kilometru a hodin a z radia se vymazali všechny uložene stanice.Při pokusu o nastartovaní přes startovací kabely auto chytne temeř okamžitě.myslíte ze je už baterka k.o? nebo je problem nekde jinde? jestě dodám ze při startovaní ma starter cca 2 sekundy prodlevu než žačne točit.( startér jsem měnil před pul rokem)Po nastartovaní přes kabely a ujetí cca 50km uz auto chytá normalně,do te doby než ho necham stat cca ty 2 dny.Všem moc děkuji za případné rady.
×
×
  • Vytvořit nový...