Přejít na obsah

Zdeněk Šonka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Zdeněk Šonka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, vím že se to tu už někde řešilo, ale nemůžu najít. Neřešil už někdo čip? Jinak od začátku května, kdy jsem ji koupil už mám skoro 11 tisíc. Puvodně jsem si myslel že roční nájezd bude tak 15 tisíc, teď už vím, že bude určitě 20. Auto zatím super, jen je to lenivější. Na dálnici je to v pohodě, ale rozjezdy mi přijdou hrůza a okrsky chybí akcelerace. Moje 1,6 mpi ve felicii co jsem měl předtím by mě asi na 200 metrů natřela. :D Jinak za těch 11 tisíc ukazuje PP průměrnou 3,8kg.
  2. Ahoj. Můžu mít technický dotaz, koupil jsem auto z leasingu. 2 roky staré 90 tisíc najeto. Udělal jsem s ním cca 2500 za první měsíc. Zajímá mě proč se extrémně spini přední kola? Zadní pěkně čisté i po měsíci a přední úplně černé. A druhá věc je že auto mi přijde jako by poslední týden provozu změnilo zvuk, ale poznám to jen venku na volnoběh. Předtím si tak tiše sevelilo a teď mi přijde jak kdyby bublalo, skoro bych to pripodobnil k deravemu výfuku u staré feldy. Nějaké rady?
  3. Tak to vydrží dost. Myslel jsem že tak při 120. Díky Jinak musím říct že mě baví u toho auta ta spotřeba. Jezdím za korunu a když nechvatam tak i za 80 haléřů na km.
  4. Ahoj tak už mám auto doma, ujel jsem s ním už cca 600 km. Chtěl bych se zeptat ale na pár věcí. 1) rozvody - po kolika km nejlépe dělat? Je to rok 2016. Je tam už řemen nebo opět řetěz? 2) jaký dáváte olej? Koukal jsem že teď tam mám 5w40. Filtry a výměna oleje mě čeká v srpnu. Budu si jej dělat už sám protože auto je mimo záruku už.
  5. Ahoj, má tu někdo nájezd nad 100 tis km? Uvažuji o koupi o3 g tec s nájezdem cca 91 tisíc. Rok 2016 - jedna se o škofin takže firemní auto. Objevují se v těchto km nějaké neduhy apod? Zatím co jsem tu přečetl tak většina lidí měla kolem 50 tis km.
×
×
  • Vytvořit nový...