Přejít na obsah

frantavasil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení frantavasil

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Pokud by někoho zajímalo rozřešení, byl vadný zapalovací modul. Auto jsem koupil nedávno, po předchozím majiteli byly svíčky už ve špatném stavu (opálená střední elektroda), tak si vysoké napětí udělalo svojí cestu ke kostře. Až po druhém odmontování jsme si teprve vzadu všimli malé prasklinky na obalu a tudy se to občas kostřilo. Dělalo to hlavně v horku, asi vliv na roztažnost plastového obalu, jen hádám. Pořídil jsem rovnou i novou sadu kabelů ke svíčkám. Teď už 14 dní bez problému.
  2. Zdravicko, tak diagnostika neukazuje vubec zadnou chybu. Dostal jsem radu,at vymenim cidlo otacek na klice. Nemel by jeste nekdo nejakou radu? Diky za odpovedi.
  3. Zdravím, O2 z roku 2011, najeto 105000km. Už podruhé za 14 dní se mi stalo, že jsem nenastartoval studený motor. Startér točí s motorem, ale nechytne, ani po zkoušce přidání plynu. Za půl hodiny nebo za hodinu motor naskočí ihned bez problému. Diagnostika je domluvená, jen se ptám, zda se to již někomu nestalo, popř. co se měnilo atd. Díky za odpovědi
×
×
  • Vytvořit nový...