Přejít na obsah

Sap22

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Sap22

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Mám ročník který očekáváš a obávám se, že za tyhle penize nic mírně ojetýho nekoupíš (t.j. do max 100 000km (skutečných) ). Nad tyto kilomery to prostě už budeš každe auto z druhé ruky stále nejak lepit - brzdy, čepy, možná spojka atd. a od bazarů které jsi zmiňoval bych taky nic nekoupil, ať by to bylo sebelevnější. Byl jsem se tam podivat a co tam jsem viděl mi uplně stačilo. Mám najeto teprve asi 65tis. ale řekl bych, že z plynového hlediska s tím nějaké extravelké problémy nebyly, Obecně je tu dost takových, kterým odešla lamda sonda (někdy i obě), mě taky. Většina lidí tu jezdí okolo 4kg / 100km (kromě guama), já osobně se i do té cca 1kč na km bez problému vejdu město dálnice okresky pruměr 3,7kg. Pročti si toto forum a najdeš tu toho spoustu o CNGečkách.
  2. Ahoj, dělat by to nemělo. Koukal jsem na to tvoje video, a jestli jsi startoval s teplým motorem, má to dost vyskou spotřebu na volnoběh a před zakolísáním mirně kleska na standard.. Podle mého názoru máš problem s lamdasoudou a pravděpodobně budou špatné obě. Bohužel zatím se nedělají v druhovýrobě a nejsou vůbec levné. No uvidíš, časem (relativně brzo) by se i měla rozsvítit kontrolka motoru na indikátoru ti klesne kvalita plynu ze 100% na 80-90.
  3. Nerozumim otázce, ...co podelala?
  4. Proč nesmysl? Já mám dlouhodobou spotřebu 3,7kg podle palubáku, reálně podle tankování 3,8kg, což může být tak odpovídající tomu co píše P1azer.
  5. @ guam, jack znojmo, Ptal jsem se jestli to tiché, ale protivné vysokofrekvenční pískání někde z motorového prostoru při 1400-1900 otáčkách při mírném plynu někdo řešil, případně jak se mu to podařilo odstranit. Podruhé jsem se snažil dotaz ještě raději přeformulovat. Asi je obtížné tomu porozumět, ale --neřešil a nevadí mi to-- mě nepřijde jako relevantní odpověď. Prosím o odpověď lidi, kteří to již řešili nebo případně jak se jim to podařilo nebo nepodařilo odstranit. Předem velmi děkuji.
  6. Minulý týden jsem se svezl se dvěma stejnými auty a nepískalo ani jedno. Tak se domnívám, že by se to mělo dát opravit. Rád bych tedy věděl, jestli to už někdo řešil..
  7. Zdravim vás, Bohužel taky patřím k těm, kterým se cca v 1400-1900 otáčkách při mírném plynu ozývá tíché vysokofrekvenční pískání někde z motorového prostoru. (probíralo se na stránce 19-20). Servis to zatim řeší, chtějí měnit redukční veltil, ale celkově vypadají naprosto bezradně. Podařilo se to někomu z vás odstanit?
×
×
  • Vytvořit nový...