Přejít na obsah

Raelag

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Raelag

  1. Tak mám konečně vyřešeno byl to magnet prestavovace sací klapky náhradní díl cca 1300kc a dá se vyměnit v pohodě bez pomoci servisu po třičtvrtě roce problém vyřešen.
  2. Ano je to nakonec ten magneto ventil objednal jsem dva protoze jsou tam dva cca 900kc jeden a věřím že to bude ono, jiný kolega co měl problém stejný říkal že je problém vyřešen že koupil tyhle čidla u vaček pak se ozvu jestli to bylo vážně tohle aby jsme byli dva co to vyřešili, mimo jiné od 14.8.2014 měnila fabrika něco na rozvodech nějaký součásti mi bylo řečeno tak asi věděli že tam je nějaká slabina. Takze by se to mělo týkat aut vyrobených předtím to datem. A co já vím tak my tři máme auta z roku 2014 nějak v 1. půlce roku.
  3. Rozvody udělány a problém stále nevyřešen rozvody to nezpůsobují ale začíná mi vyskakovat chyba v autě závada start stop nevím jestli to s tím nějak souvisí
  4. Dnes budu dělat rozvody pri 140K a uvidim co se zmení naposled mi to hazelo chybu na vacce ze mam preskoceny retizek me s vyssimi teplotami to děla jenom občas 5 dní nic 1 den jo. No prostě v zimě mě to víc zlobilo než ted. Ale samozrejme se na to auto nemohu spolehnout. Ve škodovce na mě koukají jako kdybych byl blazen a ze si vsechno vymejslim ptz to pred nimi to auto nedela nic. Chtějí opravovat stylem hokus pokus vyměnovat postupně všechno a ze budou zkouset a já budu jenom platit. To jsem razantně odmítl říkám mám problem chci vedet co to zpusobuje a pak vymenit ne vesteni s kristalove koule.
  5. Klidně mi brnkni 606 673 714, no budu se chystat na ty rozvody ptz mi to hlasi diagnostika chybu na vacce a zjistim jak to dopadne.
  6. Zdravím Vás, Mohl by mi někdo poradit mám iii octavii rs tsi 2.0 162kW 115000 km manual, poslední dobou se mi děje že na volnobeh mi kolísají otáčky 900-400 a někdy se auto vzpamatuje a někdy dokonce i chcípne už se mi to stalo i pri zařazeném 2. rychlostním stupni kdy na pedale nemám ani jednu nohu prostě jen projizdim na kvalt a brzdim motorem. V tahu za jízdy bez problému dlouhé cesty bez problému krátké přejezdy za studena za tepla někdy bez problému někdy to začne zlobit. Dva dny nic pak zase dva dny občas to začne zlobit. Dlouhé volnobehy 5 a více minut většinou konci zdechnutim. Pichnul jsem to na diagnostiku chyba vačky preskoceny řetízek asi bude potřeba vyměnit rozvody. Má někdo podobnou zkušenost ? Abych nemenil tisíce čidel, lambdy, klapka, vaha vzduchu, nekde netesnost podtlak a atd děkuji za radu. Slyšel jsem že rozvody se mění pri 180k mám 115k. Svíčky sem měnil za nove baterie i když po pěti letech chodila vyměnil za jinou, ale problém stále stejný. PS: nemá to palivový filtr výměný je to na nějaký uhlikovy bázi ta dnešní technologie prej dozivotnost auta.
×
×
  • Vytvořit nový...