Přejít na obsah

Milan Karoq

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Milan Karoq

  1. Dobrý den,  jsem majitelem  vozu Škoda Karoq s motorem 1,5 TSI  a automatickou převodovkou DSG. V úterý jsme se vrátili po 14 ti denní dovolené po Maďarsku a Rumunsku. První zastávka Gyer, potom rumunský Temešvár, Fagaraš, Transfagarašská magistrála, Brašov, Kluž, potom opět Maďarso - thermály Hajduszboszlo, dva dy v Budapešti a zpět domů k Litomyšli. Najeto 2.650 km. Myslím, že vice jak polovina po dálnicích průměrná spotřeba podle tankování u různých čerpacích stanicích do druhého vypnutí pistole byla pro mě neuvěřitelných 5,8 l / 100 km. Nejnižší spotřebu jsem dosáhl po okreskách v Rumunsku a to 4,6l / 100 km.

  2. před 1 hodinou, Michal B. napsal:

    Jinak u mě přes 1000km po updatu a stále. Auto v teplejším počasí je celkem dobrý ty rozjezdy ale chladnější ráno a ejej ? No nedalo mi to, napsal jsem do škodovky děkovný dopis a ejhle. Zítra se mám dostavit k dealerovi a budeme řešit co se bude s autem dále dít. Netuším co mě čeká.......škoda to chce řešit, což chválím. Zítra poreferuji.?

    Díky, jsem zvědav co Ti řeknou. Hezký den. Milan

  3. Od ledna jsem majitel  Škoda Karoq 1.5TSI, Dsg. Mám najeto asi 3.000,- km a začínám být spokojený se spotřebou, podotýkám, že úplně nejezdím předepsanou rychlostí. Příklad z posledních dní. Cesta Litomyšl - Dětěnice , částečně z H.K. po dálnici ve čtyřech + zavazadla, klimatizace - spotřeba 6,4 , minulý týden Litomyšl - Čáslav ( okresní silnice ) - spotřeba 5,5  další pokračování do městečka Sázava - celkem 130 km - spotřeba 5,8.  V pátek nazpět Sázava - Lipnice nad Sázavou - Litomyšl, částečně po dálnici, klimatizace - spotřeba 6,2 .  Jsem spokojen. Před Karoqem jsem měl VW Golf Sportsvan 1,4 Tsi 96 kw, najeto 42.000,- km, manuál , spotřeba maximálně o 0,5 l menší.

    Chtěl jsem se zeptat, zda automobilka řeší mírné cukání při rozjezdu, stává se mi to někdy, ale trvá to chvilku, není to nic šíleného. M.

×
×
  • Vytvořit nový...