Přejít na obsah

marin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem marin

  1. Děkuju všem za názory, ale upřímně tohoto jsem se bál. Zkrátka nemůžu překousnout to, že je toto vlastnost OIII TSI. To by snad řešilo víc lidí, snad se nepletu. Každopádně spoléhám na to, že jak přezuju na letní tak to bude v pohodě. Na letních bjsem tento problém nezaznamenal. Možná to bude shoda okolností. Ale teď už nevím... Nemáte někdo zkušenosti, že by byl třeba problém v řízení? Jak jsem zmiňoval výše, někdo já jiném fóru psal, že tento problém vyřešila výměna převodky řízení.
  2. Tak s převodkou řízení to bylo na jiném fóru, ne tady....
  3. Já nejsem žádnej závodník, dálničních 130 +/- je pro mně akorát. A právě na dálnici, řekněme od 100km/h je to plavání znát. Ale je pravda, že se na to po tom všem soustředím a řeším to. Tak teď nevím jak dál, zkusím sehnat jiné kola, přezuju na letní a uvidím. A ty tlumiče, to taky zkusím. Ještě jsem si vzpomněl, že tady na fóru v jiném tématu někdo psal, že měl stejný problém a vyřešila to výměna převodky řízení....ale to jsme zase úplně někde jinde. Neřeší náhodou někdo tady z fóra stejný problém? docela by mě uklidnilo že nejsem sám :) Každopádně díky za komentáře!
  4. @Joker 85 to zírám, když jsi to řešil na úplně novém autě tak na tom opravdu něco bude. Když to tak je tak mně je divné, že toto moc lidi neřeší. Hledal jsem na internetu, pár témat k tomu je ale bez jednoznačného závěru. S naftovou 1.6 jsem něco najel v práci a plavání jsem nepociťoval. Byla na 16ctkách zimákách. Tak teď vážně nevím. Myslíte, že bude nějaký větší rozdíl, když dám 17" kola? 23 tis za tlumiče bez práce se mně dávat nechce.
  5. @Joker 85 a na kolik Tě ta sranda se sportovním podvozkem vyšla? Netušil jsem, že by člověk musel zajít až tak daleko kvůli tomu, aby se normálně svezl. Každopádně já jsem toto začal pociťovat až po přezutí na zimní pneu, v létě jsem byl s autem naprosto spokojený a na dálnici jsem nikdy neměl problém. Možná je to shoda okolností, nevím. Zbavovat auta bych se nechtěl, krom tohoto jsem spokojený. I když nemůžu říct, že jsem po těchto problémech na tím už neuvažoval. @Sudetak právě že už od začátku jsem 17" kola nechtěl, auto už má i tak tvrdý podvozek a mně přišly 17" zbytečné kvůli pohodlí. Nicméně pokud by to znamenalo že by 17" kola odstranily problém s plaváním auta, tak bych do nich šel. Ale ty máš vzadu víceprvkovou nápravu že? Ta určitě taky udělá svoje.... Zkrátka hledám problém u mého auta a pořád nechci věřit tomu, že je toto vlastnost všech OIII....
  6. Ano, mám 205/55 R16. Ve stejném rozměru mám i letní pneu.
  7. Ahoj všem, mám 1.4tsi (konec r.2013, najeto 114.000km), ale také řeším stejný/podobný problém. Při jízdě po městě nic nepoznám, ale na dálnici je to poznat, hlavně když fouká vítr je velký problém udržet auto v přímém směru. Nebo po předjetí kamionu mně auto najednou posílá ke svodidlům, i když vůbec nepohnu s volantem. Přijde mně, jakoby byla vůle v řízení, neustále musím korigovat směr volantem. Byl jsem ve škodovce, zkontrolovali podvozek a udělali geometrii a dle nich je vše ok. Pro jistotu jsem byl ještě na STK, kde technik odzkoušel celý pozvozek a žádné vůle na podvozku nenašel. Pouze mně doporučil nechat někde otestovat tlumiče, ale ty se zdají ok. A musím potvrdit, jak tu píše OIILG, že na letních pneu jsem toto nepozoroval. Zimní pneu mám nové. Neřeší někdo stejný problém, popřípadě nevíte na co se zaměřit? Opravdu je toto standartní chování všech OIII? To se mně nezdá, protože v určitých situacích je to poměrně nebezpečné. Díky všem za reakce
×
×
  • Vytvořit nový...