Přejít na obsah

kifir

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil kifir

  1. Ahoj.

    Vím, že největší část majitele již aktualizaci obdržela a problém byl vyřešen. Ale moje Octavia MY18 stále trhá. Nyní přemýšlím o ladění čipů, je to moje poslední naděje.
    Co si o tom myslíte, může to pomoci?

    Všiml jsem si jen jedné pravidelnosti. Když auto dlouho nepoužíváte, pár dní poté je auto perfektní. (Totéž bylo po aktualizaci ECU, první den, auto bylo perfektní). Myslím, že problém „klokanů“ nějak souvisí s nějakou adaptací (plynový pedál, plyn, vstřikování paliva etc.).

  2. 6 часов назад, Petran сказал:

    Pozor, ten benzin v oleji by se škubáním motoru klidně mohl souviset. Navíc myslím, že jsem zahlédl, že bylo vydáno TPI, které má řešit slabé benzinové čerpadlo u některých 1.5tsi s tímto problémem...

    jaké je číslo TPI?

    Možná toto řešení je pro ty, kteří nepomohli firmwaru?!

  3. 30.11.2019 в 9:48 PM, Michal B. сказал:

    takže s novým softem odjeto skoro 300km a.........za mě pecka, jakobychom dostali softem jinný motor. Úplně jinná reakce na plyn, motor tahá až brutálně, k neuvěření. No čumím jak puk. Auto fakt lítá jak z praku. Klokan je a snad i zůstane v Austrálii, u mě klid. Spotřeba se mi zdá stejná, možná malinko nižší. Při předjíždění ten motor jako by měl o sto koní víc......opravdu znatelný rozdíl. Předchozí soft nám sedl ,ale novější je o fous lepší. Zatím tedy max.spokojenost.

    Byl vydán nový software?

    Nebo je to stejné, jaké bylo použito ve 24EU?

  4. 22.06.2019 в 8:43 AM, pava сказал:

    Už jsem dříve psal, že je potřeba se s tím smířit, prostě to sem tam škubne. Uvidíte, že většina z vás se s tím po uplynutí záruky smíří a přestane to řešit, tak jako já.

    Pokud máte problém jen se studeným motorem (až 70С). Ale když je to vždy, je to prostě nesnesitelné a není možné si na to zvyknout nebo jej přijmout.

×
×
  • Vytvořit nový...