Přejít na obsah

slots

Uživatel
  • Počet příspěvků

    84
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení slots

  1. Takže hlásím plný úspěch při resetu. Byla to moje chyba, ten nápis se tam objeví skutečně jen na 1 sec a holt jsem byl pomalej. Ještě jednou dík za rady.
  2. Přesně tak jsem to dělal, ale po opětovném stisknutí SET se to nezresetuje. Není tam ještě nějaká podmínka aby to šlo resetovat ?
  3. Ten postup v 6 ti bodech funguje právě u Octávky, ale u Scaly ne.
  4. Dík moc za odkaz, nejsem si ale jistý, zda to půjde taky u analogových budíků. Zkusím, dám pak vědět.
  5. Neví někdo, jak vynulovat servisní interval ? Postup, který fungoval na O3 tady na Scale nefunguje. Dík za jakoukoliv radu.
  6. Dík za reakci. Káblík praktikuju už od začátku, to, že "inteligentní dobíjení" je chorobný výplod debilního šílence, s tím souhlasím. Kdybys našel to FA, myslím, že bys udělal radost nejen mně.
  7. @kerasDík za odpověď. Mě teda všechny ti "asistenti" vyloženě s.... , pardon, obtěžují. Nemám rád, když si auto žije vlastním životem. Holt budu muset zůstat u standardní předletové přípravy - FA, LA, SS Off !
  8. Nyní takový kódovací "oříšek". Lze nakódovat zapamatování posledního stavu Front Assist ? Děkuji za odpověď.
  9. slots

    Škoda SCALA

    To je teda hustej tuning.
  10. Tak to je teda fakt výrazné vylepšení ! Ještě by tam mohli pro nás, důchodce, zařadit aktuální leták Lidlu a bude to dokonalé !
  11. slots

    Tesnenie antena

    Přesně takto shrnuté těsnění jsem měl i já. Všimnul jsem si toho hned po koupi auta, takže guma těsnění nebyla ještě zdeformovaná. Vytáhl jsem okraje háčkem, nakonzervoval styčné plochy a těsnění sedí po celém obvodu.
  12. Tak včera jsem se na to shodou okolností díval, venku 32°, olej se nedostal přes 107°. Trasa dálnice 130 - 140, část přes město, hustý provoz. Scala 1,5. Když jsem dříve jezdil s O3 1,6 TDI, tak olej často chodil kolem 115°.
  13. Taky jsem se před několika měsíci o ty doplňky MC zajímal. Cvičně jsem si nechal zjistit cenu bočních lišt prahu a... lidová cena za jednu lištu - cca 4000.- plus speciální lepidlo. No, nekup to !!! Vyřešil jsem to černou folií masky a lišt okolo oken.
  14. Je dobře, že ještě bastlíři nevymřeli ! Jen bych ten ovládací panel schoval dovnitř. SUB se nastavuje většinou jen jednou. Jinak palec hore !
×
×
  • Vytvořit nový...