Přejít na obsah

Mirage75

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Mirage75

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dojeď do Znojma s pinem od tvého rádia a zkusíme MDI. Jednoduché řešení.
  2. Ne problém může být i v BTHF. Ne každá jednotka umí všechno. Ptal jsi se na tu MDI combo, která se tady řeší. Ptej se na fóru, kde se řeší tvoje BTHF. Micháš jablka a hrušky.
  3. Tak všechno toto MDI jednotka umí. Umí tagy (názvy interpreta, název skladby, čas...), hlasové ovládání, volat, přepínat a přetáčet skladby na rádiu i volantu.. umí toho i víc než tvoje jednotka. Jediný problém je v typu autorádia. Já to řešil na passatovi, kdy jsem měl rádio RCD510 od výrobce Blaupunkt a tam je zakopaný pes. S tímto výrobcem to MDI neumí. Prý stačí přehrát u Blaupunktu poslední software a šlape to. Já vyměnil autorádio a je klid. Takže pokud je výrobce Blaupunkt, nejde. Pokud je výrobce Bosch, vše šlape bez problémů.
  4. Mě to také nejde. Zkusím to tedy také. Mám ještě k této jednotce 5N0035728R dotaz. Když přehráváte hudbu z telefonu přes bluetooth, ukazuje se vám na rádiu od tagy? Názvy písní+ interpret, pokud jsou v souboru MP3 údaje uložené. Přes USB flash disk a iPod to vidím, ale ještě nemám zvuk Pokud ano, nevíte, jak to zprovoznit? Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...