Přejít na obsah

8ans8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení 8ans8

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. DušanV: V pohodě, šlo mi o to, jestli je vůbec dobré na novém autě podobnou, v podstatě drobnost provádět nebo nechat být. Nejde o složitost. Popisu rozumím, díky. csabac: Ne, příští týden mám už smluvenou v MB schůzku, přijede Maier a jeho speciální kleště. Pro jistotu ho následně dávám do lakovny s pštrosími pery.
  2. Ano, myslím přesně to samé, díky za odpověď. Akorát aby člověk neudělal víc škody než užitku (byť s dodatečnou úpravu / nástřikem)...
  3. Ach tak, děkuji. Auto mám čerstvě (výroba 2019), tudíž zatím nemůžu posoudit. Pár chyb ve zpracování jsem tedy našel, např. tradiční problém 5. dveří - vyosenost / světla nelícují. Dá se toto řešit jako závada v AS, resp. dá se to vůbec nějak řešit? Vím, že s tím měla řada zdejších lidí problém. Plus by mne zajímala ještě jedna věc (pokud se to probíralo dřív, omlouvám se): spodní prahy s ochranou vrstvou. Na straně spolujezdce mám část prahu u předního kola ne zrovna příkladně zpracovanou, nerovnou, doslova "okousanou". Na funkci to samozřejmě vliv nemá, přesto je to min. rušivé a dobře viditelné. Dá se to vyřešit např. zbroušením, nebo raději nechat být...?
  4. Nejsem úplně znalý věci, proto se ptám: co přesně to znamená a čeho se to týká? Jako majitel Scaly (5/2019) bych rád věděl více... Díky moc.
  5. 8ans8

    Škoda SCALA

    Za dobře vybavené (a nové) auto asi rozumná hranice, souhlasím. Otázka s jakou motorizací a převodovkou (přeci jen 1.5 s DSG jde často i u skladovek nad půl milionu)...
  6. 8ans8

    Škoda SCALA

    Kde pro vás leží ta pomyslná finanční hranice / strop? Jakou cenovku pro Scalu považujete ještě za adekvátní?
×
×
  • Vytvořit nový...