Přejít na obsah

fpindej

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení fpindej

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ale to je mi přece jasné.... vždyť i z toho jak popisuju problém to z toho vyplývá. To asi fakt vidím jedině na tu reklamaci, akorát by mě zajímalo, jak to tam hoši hodlají řešit :-D
  2. Díky za info, ale reálně moc nevím, co s tím, jestli zajet do servisu Škodovky nebo najít někoho kdo ty auta kóduje.... nicméně nerad bych přišel o záruku... To rozhodně není správné chování. Normálně se spustí na autě, kde je funkční Android Auto rovnou. A problém jsem popsal přesně, v celém SmartLinku se tam zobrazují jako existující možnosti jen Apple CarPlay a MirrorLink... Prodejce ve Škodovce byl zmatený a jediné na co se zmohl bylo "ale Android Auto v ČR nemá podporu, ne?"... to jsem myslel že mě fakt švihne, protože v taťkové Citroenu nebo v kámošové Fabii Android Auto na mojem telefonu úplně v pohodě. Nehledě na fakt, že oficiální podpora tu není jen ze strany Googlu, takže se muselo do Android 9 stahovat jako apkčko z netu a instalovat ručně. Od Androidu 10 je v systému už nativně.
  3. Zdar borci, řeším teď takový divný problém... koupil jsem si čtyřkovou Octávku ve Style (je to Release A), takže infotainment by měl být Columbus, ale pokaždé, co zkouším zvolit Smartlink, zobrazí se mi pouze možnosti Apple CarPlay a MirrorLink.... Když se pokusím připojit nějaký telefon s Android Auto, tak se to chová v podstatě jen jako USB zařízení na MirrorLink (které Samsung už nepodporuje). Zkoušel jsem různé kabely, fígle. V jiných autech mi to s mým i jinými telefony naběhne v pohodě, ale tady ne. S kamarádovým iPhonem CarPlay normálně fungoval. Chybí mi nějaký software update nebo tak něco? Jen pro ukázku, pokud připojím svůj telefon, zobrazí se mi možnost jen MirrorLinku:
×
×
  • Vytvořit nový...