Přejít na obsah

pluribuswiggum

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pluribuswiggum

  1. @csabac dle jejich slov to bylo celou dobu na saloně s tím, že ho "několikrát přemístili". To, jestli v rámci přemístění projeli kaluž a nechali to tak už asi nikdo z nás nezjistí :/.
  2. Díky moc za názory Passat vs Scala. Napadlo mě se ještě zeptat prodejce, jak starý ten Passat vlastně je. No a je mu přesně rok s tím, že celou dobu stál na jednom místě. Tedy předpokládám pneu na vyhození.. Je ještě něco, co by mohlo na tom autě odejít / nebýt ok, protože rok stálo na místě? Předem moc díky!
  3. Zajímavé - mě minulý týden prodejce řekl 7-9 týdnů na konfiguraci MC s většinou packetů a další dodatkové výbavy :O
  4. Ahoj všem. Přemýšlím momentálně nad nákupem Scala 1.5TSI v Monte Carlo (na 18") a automatu. Momentálně jezdím Passatem B8, 2018 v high-line a spoustou příplatkovky - tzn. skoro plná palba. Měl jsem štěstí a měl jsem tohohle zlaťouše skoro zadarmo (operák za 5k bez DPH měsíčně), tak nebylo o čem. Teď ho mám vracet a mám dilema.. rozhoduju se mezi Scalou viz výše a funglovkou Passat 2.0 TDI 110kw s DSG opět v high-line. Zatímco nabídku na Scalu mám někde kolem 620tis s DPH, na Passata něco málo přes 800tis bez DPH. A teď k tomu dotazu... pročítal jsem si celé toto vlákno a dost to působí, že Scala není zrovna spolehlivá co se kvality týče. Je to tak? Stojí to za úsporu 200k? Upřímně 800 se mi za auto dávat nechce, navíc mám před hypotékou a prachy na akontaci se víc než hodí.. ale zas je to auto o min 1 třídu výše, kvalitou zpracování neporovnatelné (kvalita materiálů, ten důraz na detail - třeba vedení pásů u zadních sedaček tak, aby nikdy nevadily při sklápění a všechny tyhle detaily..) a jestli je i mnohem spolehlivější.. začíná to pro mě být oříšek. Jezdím kombinaci dlouhých i krátkých tras, úplně bych tady neřešil rozdíl benzín/nafta. Jde mi spíš o to, jak byste se vy v podobné situaci rozhodli. Cena za Passat je víc než pěkná, na druhou stranu furt je to 200k navíc.. Vím, že ten dotaz je extrémně subjektivní, že ta auta jsou extrémně neporovnatelná a tak.. stejně bych byl rád, kdybyste mi dali svůj názor :) - jde mi především o tu spolehlivost.. nehodlám vysolit 600k a pak stát co 2 měsíce v servisu.. Moc díky předem!
×
×
  • Vytvořit nový...