Přejít na obsah

devin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem devin

  1. Toto přesně mám na mysli, jen u jiného prodejce.
  2. Už jsem to vlákno o technických problémech projel. No moc příjemný pocit z toho nemám. Ale jak říkáš, snad už je to vychytané a s reklamacemi nebude problém. Těžké rozhodování.
  3. Díky za názory, záruka tam je 5 let a 100000km, ale ta už je zkrácená právě o ten rok a půl. Na to tažné jsem se ptal, bylo mi řečeno, že to nejde, když to nemá ani tu přípravu. Ale do techničáku se nepodíval. Tohle ještě musím zjistit. Ale jak jsem psal, doposud jsem ho nepotřeboval. U nového auta bych si dal asi jen přípravu a to jen spíše pro pocit, že by se auto pak líp prodávalo. Na co je ještě potřeba dávat pozor? Co si vzpomínám, tak se tu zmiňovala ta sedačka řidiče a problémy s Amundsenem. Ještě něco dalšího?
  4. Zdravím všechny, rozhoduji se pro koupi Scaly 1.5 tsi. Nemůžu se rozhodnout zda jít do úplně nového auta nebo salónního kusu. Mám možnost přes autorizovaného prodejce koupě 1.5 TSI, DSG, s nabušenou výbavou - pakety Komfort, Navi, Extra, Zimní paket 2, sportovní podvozek, park. asistent, sedáky v kůži, 18 kola, el. nastavitelné sedadlo atd.....Auto je staré 1,5 roku, najeto necelých 1000km (auto prý stálo celou dobu na salónu, občas vytaženo na předváděčku) za cenu cca 530.000. Z čeho mám obavy a co může být později problém: - nemožnost namontovat dodatečně tažné (z výroby není ani příprava, doposud jsem však tažné nepotřeboval, spíš jde o můj psychologický blok) - nevím jak bylo s motorem při jízdách zacházeno (auto jsem krátce projel ale neobjevil jsem nic co by mně znepokojovalo) - ověřoval jsem dostupnost služeb na Amundsenu a některé služby na něm nepůjdou s ohledem na datum výroby - jde pravděpodobně o vůz z první várky výroby, takže obavy z problémového kusu U nového auta bych viděl jako výhodu: - konfigurace přesně taková, jakou potřebuji bez zbytečností - sám si auto zajedu - dostupné všechny služby u infotainmentu nevýhody: podstatně vyšší cena za chudší výbavu (do tak široké výbavy bych nešel, stačí mi pakety Extra, Navi, Komfort víc nepotřebuji), čekací doba ( bylo mi řečeno až měsíců) Jak byste se rozhodli? Je ta cena za předváděčku přiměřená? Díky za odpovědi
×
×
  • Vytvořit nový...