Přejít na obsah

Rodolik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Rodolik

  1. Dobrý den, prosím o radu, zakoupil jsem nového Superba 2 FL rok 2013. V autě je originál rádio Columbus. Nicméně vlastním ještě jednoho Superba 2 před fl. s radiem Bolero. Tak porovnávám. Co mi trápí je že ve FL je strašně pomalý software což by asi nemělo. Stačí když nastartuji zobrazí se logo škoda a strašně dlouho trvá než se celkově radio probudí oproti boleru které je hned. Přijde mi i reakce ovládání na volantu je celkově s prodlevou. Dal jsem obnovit tovární nastavení a teď to dělá ještě to, že mi zmizeli při couvání zobrazení vzdálenosti ( auto na displeji je vidět ale ne vzdálenost). Stane se mi že začnu couvat blížím se k překážce už zní zvuková signalizace, ale nic to neukazuje a když už jsem u překážky cca 20 cm tak se to nakonec zobrazí. Celkově při zařazení zpátečky než se promítne na obrazovku je od Bolera brutálně pomalejší, tam je to hned. Vůbec nevím co s tím, auto mělo vybitou baterii která je KO, takže jsem dal novou. Nevíte někdo zda pomůže nějaké přehrání softwaru od Škoda či něco podobného. Jsem zoufalý děkuji za každou reakci. ..... ZJIŠTĚNÉ INFO prý je celkově Columbus pomalejší takže je to asi normální, pokusím se o aktualizaci softwaru.
  2. Zatím jsem se ničeho nedopátral, jen to že je jedno jaké máš radio prý je to chyba v jednotce. Nicméně napíchnuté auto jsem měl chyba žádná, telefon jsem obnovil do továrního nastavení a asi dva dny to fungovalo a už zase nic, ještě zkusit tovární nastavení v autě..to jsem ještě nezkoušel.. tak nevím kde je problém ale je to celkem otravné
  3. Zdarec vlastním Škoda Superb 2 -r.v.2010 -radio bolero, ...auto jsem normálně spároval s telefonem novinkou na trhu minulého roku xiaomi redmi note 8 pro. Vše proběhlo v pořádku, týden fungovalo a nyní když zapnu klíček se mi tel objeví na displeji v autě že je připojeno, ale po nastartování a ujetí např.: 3 minut jízdy se tel. odpojí... musím na tel. vypnout a zapnout bluetooth radio ho opět najde a pak už to jde. ( nejlepší je když k odpojení dojde během jízdy a telefonátu)... telefonem to není v jiném autě funguje bez problémů.., Nevím si rady poraďte mi pls Díky moc..
×
×
  • Vytvořit nový...