Přejít na obsah

demonic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem demonic

  1. Díky za koment... S tím olejem mluvíš uplně přesně jak ta dotyčná žena po telefonu v oddělení škoda :). Nevim no......jak to můžeš napsat ? si to odsaj ? Tak ja tam dam karu, necham tam 3400 a oni to přelijou nad horní rysku a ty me napíšeš tohle ? Ten litr jsem tam psal s tím, že to nebylo myšleno ve srovnání s 0.4, ale v tom kolik ho mohlo být odlito. ( ten litr je muj odhad a netvrdím že je správný) Vždyť sem to v uvodu psal...jak jsem jezdil... Garanční manager mě jasně jasně řekl, olej se tam má lít pod horní rysku, ne nikdy k ní natož nad ní...pak to jde do sání. ale když to odsaješ a nevypustíš, vždycky tam neco zbyde - což byl asi tento laxní případ mechanika, který tam podle vin nalil tolik kolik tam má být. S tím testem díky za tip, už jsem o tom něco četl. Co se týče Climatronicu (jednotka v autě) - ne kompresor, spojka atd...tak jsem to napsal jako obecnou dedukci...měla to být otázka, zdali je možné že vyměnou jednotky to dělá to či ono, ne že to dělali a nebo nedělali...nevím. Nejsem odborník, něco vím neco ne....ale tohle by nasralo každýho.
  2. Ohlas na to jaky jsou v servisech kr****i....popřípadně nějakou zpětnou vazbu třeba s tímto servisem. V tomto ohledu jsi šťastný člověk :)
  3. OK, omlouvám se za ot... Jinak bych čekal že to tady bude mít větší ohlas, poněvadž je to na žalobu. Ale asi tu budou převážně zaměstanci Auto jarov :).
  4. Ahoj, ono to dost težké. Tam je celá řada aspektů... stáří, návyky řidiče, nájezd, vzdálenosti - město/mimo město ...to je takhle težký. Musel by jsi to více rozepsat... V mém případě se to řesí přes reklamaci, jelikož i toto může způsobit banální výměna oleje v Autorizáku.
  5. Omlouvám se za pozdní odpověď. Klidně to tady o tom motoru rozmázni. V mém případě to řeší jiný autorizák s MB. Co se týče Climatroniku, tak dle vyjádření garančního managera je špatně a v rozporu aby porušili vizuál kokpitu tzn. - pokud jsem tam měl tmavé matné knoflíky, tyto tam nemají co dělat (pokud by se ale třeba nejednalo o Felici, na kterou už nic není).
×
×
  • Vytvořit nový...