Přejít na obsah

Marek-P89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Příspěvky zveřejnil Marek-P89

  1. V 28. 4. 2023 na 9:37, e1. napsal:

    Ahoj, včera večer som dostal pekný mail v znení

     

     

    Nechápem, že čo sa deje, lebo zhodou okolností som bol včera u predajcu, že chcem ešte aktivovať diaľkové otváranie auta, čo ale nevedeli spraviť vzhľadom na nejakú údržbu v systéme. Najprv som si myslel, že oni niečo pokazili, ale potom som si všimol, že ten mail prišiel zhruba o hodinu skôr, ako som bol v tom servise.

    No nič, tak či tak som chcel z iného dôvodu resetnúť infotainment, resetol som, ale dostal som sa iba do bodu, že som si naťiahol svoj užívateľský profil a ďalej nič, nevedel som nastaviť primárny klúč, lebo auto mi stále písalo "This function is not available while driving". WTF? Auto stálo, motor vypnutý, ručná brzda zatiahnutá, prevodovka v režime P.
    No nič, ŠA má 24/7 infolinku, na ktorú som v noci zavolal, tam samozrejme informácia, že pracujú iba v čase 9-17 (alebo podobne). Tak som im celý mail preposlal, že o čo sa jedná, ale dnes odpoveď aby som zavolal na infolinku. Prevzala to kočka, ktorá tam je asi prvý deň, prvé čo povedala bolo, aby som preposlal mail. Hovorím jej, že to už máme za sebou, ale nevedela ten mail nájsť, ani keď som je povedal konkrétne číslo ticketu, takže som ten mail musel preposlať znovu. Teraz čakám...

    Máte niekto podobnú skúsenosť? Myslím hlavne to deaktivovanie služieb z ničoho nič.

     

       Mám teď podobný problém - Appka zlobila, tak jsem si auto odebral a přidal do garáže, přihlásil se ke svému účtu. Až sem všechno ok, auto už v appce vidím. Ovšem další krok je "stát se hlavním uživatelem" a to mi už nejde, protože se objeví hláška "Tato funkce není za jízdy dostupná". Vyřešil jste někdo tenhle problém?
       Jsem už objednaný do servisu, zkusíme to ale ještě tady... Navíc mám auto nakódované od Ferdy a nechtěl bych o to přijít.

  2. Vyměnil jste si prosím někdo na Superbu origo DCC tlumiče a pružiny za coilover sadu od Bilsteinu nebo KW? Pokud ano, jaké jsou vaše zkušenosti?

    Nechci auto primárně snižovat ani z něj dělat "závoďák", spíš jen vylepšit chování při dynamické jízdě. Zvažuju tyhle dvě sady, protože obě firmy nabízí kvalitní a plug&play řešení. Ať už jedna nebo druhá varianta, bude to pak v kombinaci i s tužšími stabilizátory...

  3. Rozdíl to je celkem malý ( opět asi subjektivní věc ), ale dostaneš tím z toho "hardwaru" maximum a jedná se jen o software úpravu ( lze vrátit zpět ). Zase jen kvůli tomu shánět a jezdit někam si to nechat udělat, to za to nestojí asi... Ovšem takovou software úpravou se dá změnit celkem hodně věcí a když se to udělá najednou, tak už to za nějaký ten výlet a kačku stojí podle mě ( např. vypnutí pípání při otevírání kufru je velká úleva ).

  4. Mám SIII FL 4x4 s DCC už skoro rok, najeto 28 000 km a DCC slider upravený podle Arteonu. Změny režimu ( DCC ) používám i teď pravidelně, ale víceméně pouze sport a comfort. Kdybych se měl rozhodnout znovu, zase bych si DCC vybral. Rozdíl tam je a já ho využiju. Je to celkově dražší ( pořizovací cena i servis ), ale s tím jsem osobně počítal u Superbu za mega. U podstatně levnějšího modelu bych to asi neřešil a bral bez DCC.

    Bouchání od podvozku se mi neobjevilo nikdy a to jezdím i po hodně rozbitých silnicích. Samozřejmě, že když přijde ostrá hrana, je to slyšet i cítit. To ale udělá asi každé auto, kromě těch superdrahých na vzduchu...

    • Pozitivní 1
  5. Také jsem docela řešil disky na zimu, aby vydržely a zároveň vypadaly hezky i když nebudou zrovna čisté ( což je v zimě skoro pořád ). Chtěl jsem origo rozměr, abych nemusel řešit přepis v TP ( jen ET jsem dal menší ). Nakonec jsem vybral Brock B37 DS - 8Jx18H2 - ET35 - 5x112  - Ø66,6/57,1 - 12,5 kg/ks. Mají za sebou první zimu a jsem spokojený.

    20211022_142123.jpg

    20211108_180927.jpg

    20211108_180939.jpg

    • Líbí se mi 1
×
×
  • Vytvořit nový...