Přejít na obsah

goya

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem goya

  1. Tak myslím si, že sem zručný, ale je mi divné, že můj dvorní automechanik co dělá přímo v servisu škoda mě to odmítá udělat doma. Asi to taková sranda nebude. Pokud to má být udělané pořádně, tak se zevnitř sundává (částečně) čalounění střechy. Auto mám ještě v záruce (1,5 roku) tak se mi do toho vůbec nechce. Ale dostal sem nabídku v jiném škoda servisu kde mi upraví podélné lišty. Cena potom činí 3800 hágusy + 1200-1300 za práci. To už se celkem dá a asi si to nechám udělat odborně.
  2. Asi půjdu do nosiče Jetbag. Volal sem do škoda servisu a tam mi řekli, že montáž hágusů výjde na 2500 Kč. K tomu navíc nové lišty (černé) 800 Kč kus. Takže 3800 hágusy + 1600 lišty + 2500 montáž. Takže celkem to dělá 7900 a to nemám příčníky. To je masakr.
  3. Moc na výběr toho opravdu není. Nemá někdo zkušenost s tímto nisičem? Firma se jmenuje Atera a nabízí tento model. http://www.doplnkynaauto.cz/product_info.php/products_id/885
  4. Řeším nějaký střešní nosič na fábku combi. Mám z toho ale obavy, protože jsou lemy málo hluboké a nerad bych si poškodil lak. Hágusy nechci přotože jsou drahé. Co s tím?
×
×
  • Vytvořit nový...