Přejít na obsah

adrianka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil adrianka

  1. tak dam asi jenom kafe kouřit nekouřím,každopadne tu nadobku umistili na pěkně blbe místo človek aby rozebral cele auto aby se k tomu dostal.Olej mam jenom doplnit nebo se muže nejak vypustit a dat novej ja jen doufam že mi to v tom říézení pomůže

    tak dneska sem teda se rano dival do toho serva a na odmerce mam uplne malinko tak nevim jestli dolnit každopadne to byla drbarna musel se vytahnout i filtr

  2. ak mas na to vercajch tak ano treba na to kluce 10 a 13 a mozno srobovak. das von baterku potom aj plastovy obal na baterku a pod nim je nadrzka na servo ma zeleny uzaver a zo spodu uzaveru je odmerka ak treba dolejes asi 3 cm pod okraj nadobky a namontujes naspet dielce ktore si vymontoval hotovo 20 minut a stihnes aj kafe aj cigaro :palec2:

    a ten olej neviem cislo ale ja som tam mal do zlta tak som tam dal do zlta. ani zeleny ani cerveny mal som svetlo zlty. ale ty mas asi zeleny.

    tak dam asi jenom kafe kouřit nekouřím,každopadne tu nadobku umistili na pěkně blbe místo človek aby rozebral cele auto aby se k tomu dostal.Olej mam jenom doplnit nebo se muže nejak vypustit a dat novej ja jen doufam že mi to v tom říézení pomůže

  3. adrianka vcera som to riesil na mojej 1,4 a chybalo asi 3 dcl servo oleja po doliati ide volant jek po masle.

    problem sa prejavoval vecsim odporom a mierne trhanym posuvom volantu hlavne pri prudkom brzdeni a zaroven zatacani do ostrej zakruty. teraz je to jak nove dufam ze to dlho vydrzi. :palec2:

    Ok zitra to pujdu pořešit každopadne chci vedět jestli to pořeším sam a proč ta nadobka na servo je až pod baterii???Jinak jaky mam koupit ten olej???

  4. Olej do serva nezalezi na motorizaci, pro Fabii je to originalni olej pod cislem dilu G 004 000 M2, cena asi 320,- Kc v litrovem baleni.

    Jinak co znamena "jde trosku s tezi"? Chtelo by to popsat vic podrobneji, pripadne co se s autem delo v posledni dobe nebo jake jsou dalsi projevy.

    No s teží,zkoušel jsem jet s fabii od kamarada a jeho řízeni je jako pohadka oproti mojemu každopadne nemuže byt spatny servo prrotže jak nefunguje servo tak ten volant nejde skoro vubec otočit.Proste od kolegy řízení je 100% moje řízeni oproti jeho je tak 80% Takže hledam kde je problem!!! Při zatočení na plny rejd a opetovněm pušteni volantu mi volant do polohy rovně se vraci velice vibračne spíš tak trošku sekavě.Docela mě tlačí čas jelikož ve čtvrtek odjiždím do Černé hory.

  5. Zdravím mam mensi problem mam fabii 1.2htp 40kw r.v.2006 a jde mi trošku s teží volant nevypada to na to že by mi odešlo upe servo protože se stim točit da.každopadne se to točí lepe než u vypnuteho motoru.Propto se chci zeptat jestli nemužu mit třeba méně oleje nebo mit zavdušnene servo.Popř.ktery olej do serva se nejvice hodi pro tento typ motoru.

  6. Dobrá myšlenka, to mě teda nenapadlo...potvrzení tohoto bude snadné horší to bude opravit...no každopádně do Chorvatska bych s tím nejel :feve:
    a co stím panove jak to mam řešit za tyden mam odjiždet chci vedet co by se eventualne mohlo stat at jsem připravenej na všechno nebo jak by se to dalo spravit popřípade kolik by to stalo v servise
  7. Divná závada...ale, že by to bylo silentblokama to nemyslím.Nemají s řizením jako takovým nic společného. Spíše bych asi hledal problém někde na řízeni. Každopdáně bych to nějak pořešil před cestou do Chorvatska...

    No a jak to myslíš v řízení nevim co stím mam delat nebo nemuže to byt ješte stabilizatorem???Nebo tak neco???

  8. tak to by bylo mrdooozní, já myslel jestli třeba ty vaše silný káry nemaj jiný uložení ramen, nebo tak něco ;)-_-

    akorát že už tu na stole mám nový origo :unsure:B)

    To taky nechápu, že Fábka se silnějším a těžším motorem má stejné uložení jako 1.2. Vůbec na těch našich skvělých silnicích jde životnost do háje :fakac:

    tak mě se to vysralo až teď po 103tis km a stoho jsem toho celkem dost nalítal se sport podvozkem nebo pružinách, a celkem širokejch šprckách takže myslim, že to ještě celkem jde na seriovej díl ;)

    Zdravím,chtěl bych se zeptat ohledne tech silentblocich jak se poznaj že jsou špatne

    při zatačeni a opetovnem pušteni volantu se mi volant vraci do polohy rovně ale velice sekavym zbusobem je to dosti nepřijemne.za tyden mam jet do chorvatska tak se chci dozvedet jestli to neni nebezpečne dik za brzkou odpoved

×
×
  • Vytvořit nový...