Přejít na obsah

134chris2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil 134chris2

  1. ahoj prosím tě o kolik si zvedal předek a zadek? mám to taky v plánu...mám auto na lpg a zadek mi klesnul niž...předek bych zvíšil tak o..? nevim ani a zadek vic než předek...sem tam škrtám spodnim přednim spoilerem a zvíšit auto by mě nevadilo...dík za pomoc a typ na návod. lol:palec2:

    Já jsem si vyrobil prototyp jen na vyrovnani auta ( 8mm. ), 1/2 nádrže benzinu a 1/2 nádrže LPG a míry jsou 69cm. v předu a v zadu. Ten origo díl mě zaujal, a jelikož se zadni podložky osvědčily výrobim si nové. ( pod průžiny v zadu stači menši, je to přez páku. ja mám 8mm. a zvedlo se to o 12-14mm.)

  2. No Karle já zase tak mladej nejsem,jen o 3 roky.Co se týká plynu,tak moji kamarádi si klepou na čelo že jsem si koupil takové auto, poněvadž já osobně mám panickou hrůzu z plynu.Když jsem šéfoval údržbě a náhodou po nějaké odstávce bylo nutno spustit bojler nebo kotel, tak jsem vždy někoho posílal jen abych to nemusel dělat já.Absolvoval jsem samozřejmě školení obsluhy plynových zařízení, kde se člověk taky pár věcí dozví, i když se vlasně jednalo o zemní plyn.Co se týká toho koumáctví, tak mohu potvrdit, mám pod sebou 15 lidí a vím co jsou schopni vymyslet mnohdy za p.... a to dokonce i staří chlapi. Ti jsou mnohdy horší, pětkrát řekneš že to takhle dělat nebude,přijdeš za půl hodiny a co vidíš?No samo udělal si to po svém!Naše firma se zabývá elektrikou a ta je někdy taky docela prevít.Co se týká té přestavby, ten kamarád tehdy pracoval v Německu,takže když chtěl předělat auto tak když viděl Bosch tak si řekl že tam budou odborníci a takhle dopadl.Já to auto kupoval s vědomím tohoto problému, hovořili jsme spolu po telefonu a upozorňoval jsi mne že ten podtlak není dobré řešení.Já jsem prostě koupil auto a ten plyn tam je jaksi navíc,pokud bude dělat problémy,tak letí ven!Jinak jsem se zkontktoval s touhle firmou http://www.ecogas.zde.cz/ je to celkem blízko mého bydliště,tak se tě chci zeptat jestli můžeš doporučit, prý jsou velmi schopní, ale je to jpp,takže nevím.Co se týká tvých rad,tak s tím prosím nepřestávej, byla by to škoda.Informace o lpg se shánějí velice špatně hlavně z toho důvodu,že každý chválí jen to svoje.Objektivní názor nebo srovnání systémů jen tak někde nenajdeš a navíc každičké auto i motor chce něco jiného což ty určitě víš nejlíp.

    Ahoj

    tuto firmu ti mužu doporučit, mi dělali octavku a po přijemném rozhovoru jsem se rozhodl pro sekvenční LPG. Mám sice jen 1500km. ale provedeni , přistup a vysvětleni dalšiho použivani mně mile potěšilo. Jen jedna maličkost mě překvapila - PC ukazuje spotřebu 8.8l/100km. a v realu tankovani bylo 10 - 10.5l/100km. ( 5 lidi do prahy a zpět) obdobny postřeh ma kamarad s 1.8.T ( taktež přestavba v této firmě i spokojenost) a třeti - Peugeot 406. Vím o vice, ale z doslechu.

×
×
  • Vytvořit nový...