Přejít na obsah

buldog

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil buldog

  1. no to záleží jak je to udělaný. Teoreticky to může praskat, protože je to řídce nabodovaný a při kroucení se ty plechy hnou (málo pravděpodobné) a nebo je tam silná vrstva kitu (velmi pravděpodobné). Pro začátek bych odstranil všechen kit z místa praskání a dal tam tmel se skelnými vlákny (nepraská tolik). Pokud je tam větší prohlubeň tak bych to převařil - ale na to asi nemáš vybavení.

    vsetko co si povwedal je tam ,zavarene je to komplet aj tmel je tam taky astale to roby.Ata vrstva toho tmelu neviem lebo to robyl auto servisn a nebol som tam tak neviem.

  2. Mam problem s piatimi dverami.Dal som si ich zavarit v oblastin znacky aby boli zadne dvere hladke a mam problem stim, ako je lem mi stale puka lak .Uz mi to robili treti krat a zas .Poradte co mam robit aby mi to nepukalo.Uz ma to sere. :help:

  3. Tak chalani, isto viete ze na Combi a Sedan moc tych naraznikov nemame oproti kratkej. Preto sme nuteni sa vrhnut do vln originality a experimentovania.

    mozem nahodit neskor foto auta ale pre informaciu mam predny RS naraznik a prahy od Autostyl Janko a auto je znizene o 35mm.

    mam zatial povodny zadny naraznik s nalakovanou listou ale chcelo by to zmenu ked uz cele auto je porobene :)

    najlepsie by bolo nejake riesenie ked je znacka uz v narazniku lebo planujem dat zavarit kufor nech ma peknu prdelku :)

    mam inak naraznik..cely laminatovy len je odost nizsi oproti zvysku auta a prerabka by bola asi draha.

    Riesenia podla mna su: rozrezat laminatovy a urobit taky podnaranik ako keby alebo pouzit iny kus naraznika (plastoveho) a a spojit ich.

    dost sa mi pacilo riesenie Amogha ktory urobil fakt peknu pracu so zadnym..

    ak by niekto mal viac info a pripadne skusenosti tak sa potesim... a ak niekto ma ten podnaraznik z Octavie II combi tak berem :)

    Pozri si www.Autofam.cz

    post-17410-1206880513_thumb.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...