Přejít na obsah

Karfi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Karfi

  1. Zdravím, já měl ten samý problém a zjistil jsem, že je prasklý bovden (bílá tvrdá trubička) a při zavírání se bovden roztahuje a tím dochází k nerovnoměrnému zavírání. Prasklo mi to už u obou dveří na jedné strané u spolujezdce se mi to podařilo spravit , bowden prask cca 3 cm od napojení na tělo převodovky motorku tak jsem to stáhnul dvěma stahovačkama a ty provázal drátem, aby byl bowden spojený, zatím cca půl roku funguje. Mám origo stahování felicia rv.99

  2. Díky všem za rady, ale přeci jenom byl problém v elektroinstalaci, motorek i bovdeny byly funkční. Problém byl v kratáku na červeném kablíku který vede ke kolébkovému přepínači, po změření na něm bylo pouze 1.5V, ale na červeném kablíku k přepínači řidiče bylo 12 V ,tak jsem je propojil a vše už fachá jak má. Holt elektroinstalace začíná zlobit.

  3. Zdravím, mám feldu 1.6 r.v.1999 s el. stahováním oken a mám momentálně problém se stahováním pravého okna u spolujezdce. Okno jsem stáhnul dolů, ale nahoru se mu nechce. Při sepnutí spínače ZAvřít necvaká v motorku tak jako u motorku řidiče. Při stisknutí Otevřít je slyšitelné cvaknutí. Zkoušel jsem prohodit kolébkové spinače řidiče a spolujezdce ale stále stejné. Prošel jsem i elektroinstalaci až k řídící jednotce motorku a zdá se vše O.K. Myslím že bude problém v té Ř.J.

    Máte někdo podobnou zkušenost ? či radu jak na to ? Díky

×
×
  • Vytvořit nový...