Přejít na obsah

Fary

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Fary

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak mám už nakódovanou gateway (aut. servis), ale nějak se nepodařilo správně nakódovat Bolero. Dávám výpis diagnostiky. pzn. AUX nemám, BTHF mám, changer je, soundsystem není, parkováky př. + zad. mají starou jednotku. co je špatně a co s tím?
  2. během hodiny sem hodím to původní kódování, moch by jste mi to tady někdo poslat to nový během dneška, pak nebudu mít už u sebe diagnostiku...
  3. A neumí to nákodovat někdo v Č. Budějovicích?
  4. Jo VCDS, verzi nevím. umí to tu někdo z ČB?
  5. Právě jsem ve svojí RS mr. 2006 vyměnil Nexuse za Bolero a dal novou gateway. Gateway mi kódoval známej a nešlo mu to. Může mi někdo říct dle čísel jednotek jestli je chyba v pokusu o kódování nebo v nový gateway? Stará: HW: 1K0 907 951, nad tím 1K0 907 530F Nová: HW:1K0 907 951, nad tím 7N0 907 530 díky
  6. Mám O2RS, mr2006, climatronic, parkováky předek i zadek. Budu dávat Bolero a gateway to je jasný. Když budu chtít zobrazovat parkováky (předek i zadek) stačí vyměnit řj parkováků? Když budu chtít zobrazovat i věci z climatronicu tak musím vyměnit jenom climatronic nebo i celý topení. Hledal jsem to na víc místech a co člověk to jinej názor. Díky za odpovědi.
  7. Mám O2RS, mr2006, climatronic, parkováky předek i zadek. Budu dávat Bolero a gateway to je jasný. Když budu chtít zobrazovat parkováky (předek i zadek) stačí vyměnit řj parkováků? Když budu chtít zobrazovat i věci z climatronicu tak musím vyměnit jenom climatronic nebo i celý topení. Hledal jsem to na víc místech a co člověk to jinej názor. Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...