Přejít na obsah

equipe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení equipe

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. tak jsem byl v servisu. Spotřeba je prý na volnoběh v pořádku, prý motor AXR má větší, no, nevím, co si o tom myslet. Ale třeba ještě neumím jezdit s naftou. Klimatizace celá ušla, prý něco proražené, prý asi od kamínku a uteklo médium, řeší se na záruku. Jinak díky všem za podněty a rady.
  2. díky za info. Zítra budu po servise chytřejší.
  3. jj, je to axr. Nevíš jaký je rozdíl proti předchozí verzi? Tu dávali do před faceliftu? Ten předchozí bral těch 0,5 l /h ? Uvidím jak si s tím poradí v servise. Počítal jsem s investicí 20 % z pořizovací ceny aby bylo všechno v pořádku. Dal jsem komplet nový brzdy, tak ještě dořešit ten zbytek. Jinak ale jezdí moc hezky, proti 1,4tdi, hlavně tomu slabšímu fakt rozdíl.
  4. boobika: už jsem objednaný do servisu, tak potom podám info. Nemám opravdu čas něco objednávat a sám napojovat. Díky za odpověď, je to moje první ojeté auto a asi mi to bude spočítáno:)) Nový je holt nový.
  5. Moc díky za vyčerpávající odpověď. Auto má jako "záruku" auto plus, tak to musím řešit v servise. Nemá s tím někdo zkušenost? Taky nejde klima, tlačítko svítí, ale vůbec nic se neděje. Při zahřátém motoru to ukazuje opravdu pořád 0,9 l/h a dnes jsem jel po dálnici cca 130km/h a spotřeba 6,4. Mohla by souviset ta nefunkční klima s tou spotřebou? Když to zapnu/vypnu tak se otáčky ani nehnou. Podle mého laického odhadu tam jde moc nafty, prostě jako kdybych měl pořád trošku zmáčknutý plyn. Potřeboval bych radu, co nechat po 75 tis udělat??? Mohla by to dělat ta váha vzduchu? Díky za info pro začátečníka s naftou:)). Ta
  6. Zdravím, jsem čerstvý majitel F1 1,9 tdi 2007, je normální hodnota 0,9 L/H na volnoběh?? Je to moje první auto na naftu, nemá být tak 0,5 L/H. Mám i vyšší spotřebu, pod 6 litrů se skoro nejde dostat. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...