Přejít na obsah

Malinali

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Malinali

Bažant

Bažant (2/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak se mi to konečně podařilo vyřešit. Kdyby měl někdo obdobný problém, tak mi zafungovalo manuální nastavení hotspotu. Tj. nenechat ho vyhledávat, ale celý ho tam ručně zadat přes manuální nastavení. Od té doby si ho auto pamatuje.
  2. Moc toho bez online služeb nefunguje, ale funguje třeba propojení s mobilní aplikací MySkoda. Nicméně opravdu se to nepřipojí, chce to pokaždé vlézt do nastavení a zadat heslo. Ještě jsme teď pár dní zkoušeli připojit manželův mobil a ten se nedaří pro změnu připojit vůbec (taky Samsung). Asi tedy nezbývá jiné řešení než CarStick.
  3. Tak bohužel taky to nepomohlo. Zkusila jsem udělat i tovární reset WLAN, ale problém trvá. Vždy po nastartování je zeměkoule na displeji červená, pak tedy vyhledám hotspot, zadám heslo, připojím se, zeměkoule je pak bílá a vedle nápis WLAN. Když během jízdy hotspot na mobilu vypnu, zmizí nápis WLAN, ale zeměkoule zůstane bílá a jakmile ho znovu zapnu auto se k hotspotu připojí. Ale to funguje jen dokud nevypnu zapalování. Zatím tedy nemám záplacené online služby - právě protože chci nejdřív tohle uchodit. Ale předpokládám, že toto by na samotné připojování auta k hotspotu vliv mít nemělo. quest100: za tuto informaci díky, začíná to vypadat, že to budu muset takto vyřešit.
  4. To bude asi ono! Telefon mám stejný a opravdu tam mám volbu náhodná MAC adresa. Takže měním na adresu telefonu a odpoledne vyzkouším. 😀
  5. Já mám taky Samsung. Nastavenou automatizaci, takže se mi hotspot v mobilu zapíná v autě automaticky, ale auto si ho prostě nepamatuje.
  6. Teď jsem to zkoušela a ano, jiný mobil se k mému hotspotu v mobilu připojí automaticky.
  7. Zdravím. Potřebovala bych poradit s připojením Amundsena k hotspotu v mobilu (Android). Pokaždé, když chci, aby se auto připojilo, musím hotspot znovu v infotainmentu vyhledat a zadat heslo. Nepřišla jsem na to, jak by se to dalo uložit a používat tak, aby se auto připojlo automaticky, když je hotspot zapnutý. Lze to nějak vyřešit? Carstick se mi zatím kupovat nechce, v mobilu mám spoustu dat, která nestíhám využít, ale tohle ruční připojování se zadáváním hesla mi přijde docela nepraktické. Předem díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...