Přejít na obsah

kowalski

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kowalski

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • Reacting Well Vzácný

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Omlouvám se za zmatky. Maximální rychlost je vidět, ale je nutné to nastavit v Navigace / Nastavení. Po aktualizaci v servisu se nastavení navigace vrátilo na původní hodnoty 🙁. Proč je výchozí hodnota nezobrazovat rychlost, to mi hlava nebere 🙂
  2. Maximální rychlost se vždy zobrazovala ve widgetu (3x3) na domovské obrazovce i když navigování k cíli bylo vypnuté. (verze 16XX, nyní 1810) Občas bylo fajn se podívat na infotainment jen tak, když si člověk nebyl jistý rychlostí. :-(
  3. Nyní jsem si všimnul, že se od poslední aktualizace nezobrazuje maximální povolená rychlost v okně s mapou. Předtím tam byla (jen v infotainmentu), ale byla tam. Máte někdo podobné zkušenosti?
  4. Ono záleží, kdy auto začali vyrábět a kdy ho dodají (viz odložené O4 na letištích). Auto dodají zákazníkovi např. v lednu 2022, ale s výrobou začnou loni. Infotainment dodán např. loňský HW 56, jen chyběl čip na parkovací kameru -> odstavit auto a čekat. Čip přijde a auto se s velkou slávou smontuje a předá. To vše trvá a člověk se teoreticky může dostat do situace, že auto má datum výroby 1/2022 ale defacto hardwarově je staré půl i více roku. ;-( Samozřejmě přeháním, ale myšlenka je jasná. Pak může snadno nastat tato situace: dvě stejné O4, stejný měsíc výroby, jiné HW a SW. V servisu mi říkali, že jakmile přijede O4 na aktualizaci (RV před 2021), začnou panikařit: "Každá je jiná, ta vaše tu může být i několik dní na aktualizaci. Občas může být potřeba vyměnit nějakou jednotku (ECU). Na počkaní to nebude." Sám tato slova potvrzuji: první aktualizace trvala 2 týdny, právě kvůli zmíněné jednotce. Abych byl alespoň trochu pozitivní: Dle vyjádření technika je poslední aktualizace verze 18XX made in Škoda, nikoliv z outsourcingu. Takže to má Škodovka plně ve své režii a systém se má sám aktualizovat během nepoužívání vozidla. Verze 18XX je už použitelná a zatím nezlobí. Tím se za mě O4 zbavila dětských nemocí a bude to super auto :-)
  5. Přidávám svou aktualizaci. Provedeno dnes v servisu na mou žádost. Verze 1810 údajně z listopadu. Dle technika by se už infotainment měl aktualizovat sám. Po aktualizaci z verze 16XX jede systém lépe, lepší odezvy, bezdrátový smartlink funguje, více možností nastavení, Laura sype vtipy ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...