Přejít na obsah

Pohori

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Pohori

  1. Bohužel i ten kamarád ji obdržel přes další osobu a ten si už nevzpomíná na tu firmu - jediné co ví, že je to 100% český dodavatel.

    Zkoušel jste někdy demontovat výplň dveří? Postupoval jsem dle návodu, ale výplň se mi nepodařilo vyjmout ze dveří.

    Romec

    Rozdělával jsem výplň asi před 2 roky docela to šlo jenom je nutné opatrně odpáčit plastové příchytky (trny), které můžou prasknou ale dají bez problému koupit nové (cca 10kč/ks). Myslím že v servisech na to odpáčení používají plastový klín, já jsem to páčil širokým šroubovákem.

  2. Měl by jsi typ na vhodný zesilovač?

    Já mám stále příjem POOR nebo při nejlepším MONO

    Zprávy o dopravě chytnu jen když jsem v Praze :aggressive:

    Bohužel zatím jsem žádný nepotřeboval, ale těch nabídek je na netu spousta. Určitě to chce některý specializovanější obchod a zaslat jim jaký zesilovač používáš (např. původní škodovácká anténa s integrovaným zesilovačem) měli by ti umět navrhnout zesilovač s odpovídajícím zesílením (ziskem).

  3. Zdravím Vás,

    chci se ze dotázat, zda lze nějakým snadným způsobem sundat mřížku reprobedny ze zadních dveří, mé ratolesti jej prokopli a podařilo se mi sehnat náhradní mřížku. Lze pouze vyjmout nebo se musí rozdělat nějak celý tapecírunk.

    Děkuji za radu

    Romec

    Myslím, že budete muset rozdělat výplň dveří, protože mřížka je uchycena plastovými nálitky, jejichž konce jsou roztaveny (zřejmě nějaký termoplast) a jsou přístupné po rozdělání výplně dveří (můžu vám zaslat návod z dílenské příručky). Můžete mi prosím poradit kde jste mřížku sehnal ? Mám stejný problém také prokopnutou mřížku. Děkuji

×
×
  • Vytvořit nový...