Přejít na obsah

JZif

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil JZif

  1. Dobrý den, 

    nevíte kde by se daly objednat piny a miny piny do kabeláže od předních dveří od řidiče fabie 2? Popř nemáte někdo na prodej kabeláž předních dveří na dvojkovou Fabii? Děkuji

    received_6317163455000979.jpeg

  2. Děkuji za odpověď. Mikrospínač byl to první co nás napadlo, ale tím to není. Všechny mikrospínače jsou v pořádku. A ještě to dělá to, že nefunguje zvuková signalizace zapnutých světel a při odemčení centrálem se rožne vnitřní osvětlení, aniž by se otevřely dveře. A toto osvětlení zhasne také při zapnutí zapalování, po vypnutí zapalování se opět osvětlení rožne aniž by někdo otevřel dveře a zhasne až po zamčení auta. Byla jsem s tím u automechanika a ten si s tím neví rady 🤷‍♀️ nenapadá prosím někoho, co za tím vězí?

  3. Zdravím. Koupila jsem Fabii 2 2008 a mám problém s kontrolkou otevřených dveří. Při otevření dveří se kontrolka nerozsvítí, nýbrž se rozsvítí až při zapnutí zapalování. Pokud někdo otevře dveře dříve než vypnu zapalování kontrolka zůstane svítit i při vypnutém zapalování, a zavřených a zamčených dveřích. Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji za rady.

×
×
  • Vytvořit nový...