Přejít na obsah

havajiii

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení havajiii

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Tohle místo pod klikou jsem se taky snažil rozporovat, jelikož je pro mě nesmyslné, aby to zasáhlo přesně v tomto místě, nicméně zde jsem byl taky odmítnut bez nějakého významného argumentu.
  2. K tomu už se těžko autosalon teď přizná, nicméně určitě musí škodovka předpokládám vést nějaký “životopis” auta, ve kterém by to teda mělo být uvedeno, že to bylo buď lakováno již nějak nestandartně továrně a nebo tedy ještě nějaká jiná souvislost, right?
  3. Argumentace pána z autosalonu byla jediná a to, že lak může mít tlouštku až 500 mikronů, což mi tedy přijde jako úplná blbost.
  4. Funglovka, vyrobeno jako jedno z prvních i snad.
  5. Update: Reklamace v autoservisu byla zamítnuta. Naměřeny dvojnásobné tlouštky laku (autosalon auto 80-90, mé auto 160-200) než na stejném vozidle stejné barvy, které shodou okolností stálo taky v salonu (auto muselo být tedy při továrním lakování lakováni alespoň 2x s těmito tlouštkami). Bylo mi to zamítnuto z důvodu poškození laku ptačím trusem, kdy mi bylo řečeno, že lak může poleptat i během jednoho dne, když se hned nesmyje. Při otázce jak tomu předejít a že bych s tím tedy nemohl vyjet ani z gáraže s takovou mi bylo řečeno, že “asi máte pravdu”. Dále mi poradili, abych si přečetl manuál a že to tam určitě bude. Bohužel pán žil asi ještě v 90. letech. Nyní tedy nesouhlas se zamítnutím reklamace v autosalonu přenesen na oficiální zastoupení škody auto česko.
  6. Ahojte, Mám celkem velkým problém, a to, že auto je myto 1x měsíčně (pod stromem auto za celé léto stálo dohromady tak 2x a nikdy ne déle jak 24hodin), nicméně v poslední měsíci mi na kapotě začaly vylézat jisté trhliny, deformace laku apod. Je možné, že např. ptačí trus v tak krátkém časovém horizontu dokáže zdeformovat lak na tolik? Měl jsem už starší auto, a zde jsem nikdy takový problém nemusel řešit. Jestli tyto nové laky nevydrží ani měsíc, není to na uváženou ve škodovce? Obrázky na odkazu níže... https://imgur.com/a/aCFabmU Díky za názor...
×
×
  • Vytvořit nový...